Про автора

Тетяна Іванович Радник, адвокат ADER HABER

Професійна діяльність. Радник, адвокат ADER HABER.

Очолює практику праці та зайнятості і приватних клієнтів (міжнародне структурування приватних активів, питання транскордонного спадкування, сімейного права) ADER HABER з 2016 року.

12-річний досвід консультування міжнародних та вітчизняних клієнтів з різних питань трудового права, включаючи розробку і укладання трудових договорів та цивільно-правових угод, оплату праці та систем преміювання працівників, розробку локальних актів (правил внутрішнього трудового розпорядку і т.д.), аутсорсингу персоналу (секондмент і аутстаффінг), припинення трудових відносин, скорочення персоналу, працевлаштування іноземних працівників.

Освіта. Київський університет права Національної академії наук України, 2009.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2008.

Визнання. Експертиза Тетяни Іванович високо оцінена міжнародними та національними рейтингами, зокрема, Legal 500 вважає Тетяну провідним експертом з питань трудового права та приватних клієнтів, Who is Who legal рекомендує як провідного фахівця в сфері приватних клієнтів, згідно з Best Lawyers Тетяна Іванович визнана одним з провідних юристів в Private Equity Law, українські видання Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients, "Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України", "Вибір клієнта.ТОП-100 найкращих юристів України" визнають Тетяну як найкращого юриста у сфері трудового, сімейного права. Крім того, Тетяна Іванович нагороджена премією "Адвокат року з трудового права".

За результатами видання Юридичної практики – ADER HABER – фірма #1 у 2018 році.

Контакти
E-mail: [email protected]