Про автора

Ольга Просянюк Адвокат, к.ю.н., керуючий партнер Адвокатського об’єднання «AVER LEX»

Професійна діяльність. Адвокат, кандидат юридичних наук, керуючий партнер Адвокатського об’єднання «AVER LEX», член Правління Асоціації правників України, голова Ініціативної групи захисту прав адвокатів, член дисциплінарної палати Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури України.

Маю 10-річний адвокатський досвід успішного представництва та захисту інтересів клієнтів у спорах з діловими партнерам та державними органами, а також приватних осіб з питань захисту ділової репутації. Неодноразово брала участь у резонансних справах за участі держави Україна, відомих політичних діячів і великих бізнес-корпорацій.

- 2012 р. - сьогодні - Адвокатське об’єднання «AVER LEX», керуючий партнер.

- 2010 - 2012 рр. - Адвокатське об’єднання «Адвокатська фірма «АКТІО», партнер, керівник судового департаменту.

- 2005 - 2010 рр. - ТОВ «Юридична фірма «САЛКОМ», завідуюча сектором департаменту судової діяльності.

- 2002 - 2005 рр. - ЗАТ «ТИТАН», юрист судового відділу.

- 2003 - 2005 рр. - Ірландська компанія «EAST/WEST ALLIANCE LTD», голова представництва.

- 2000 - 2002 рр. - помічник Народного Депутата України.

Професійні здобутки. У 2006 році отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. Рекомендована однією з кращих в судовій та кримінальній практиках такими міжнародними рейтингами, як Who’s Who Legal, Best Lawyers, Chambers and partners, Legal 500. За версією Legal Awards 2016 стала переможцем в номінації «Кращий партнер юридичної фірми». Увійшла в ТОП-100 найкращих юристів за версією дослідження «Вибір клієнта:ТОП 100 найкращих юристів України 2015».

Чотири роки поспіль відмічена серед лідерів судової та кримінальної практик дослідженням Ukrainian law Firms. A Handbook for Foreign Clients, а останні три — і дослідженням «50 провідних юридичних фірм України». В 2011 році перемогла в номінації «Кращий судовий юрист» за версією Legal Awards. Стаж роботи в галузі права 14 років, адвокатський досвід становить понад 10 років.

Основні практики: кримінальне право і процес, судова практика, корпоративне право.

Освіта. Академія адвокатури України, юридичний факультет, 2004.

Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2013.

Контакти
E-mail: [email protected]