Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.10.2019 14:13

Додатковий заробіток для юриста

Юрист з питань нерухомості

В даній статті я хочу розповісти про додаткові джерела заробітку.

На сьогоднішній час в Україні найбільш поширеною професією – є професія юриста. Це і не дивно, адже всі аспекти життя пов’язані з певними труднощами, які можливо вирішити лише за допомогою юриста, адвоката.

Заробітна плата юриста залежить від багатьох факторів, а саме : юридичного досвіду, професіоналізму юриста,  володіння іноземними мовами, наявність адвокатського посвідчення, а також репутація місця роботи, де працює юрист.

Не завжди всі ці фактори збігаються в одній особі, тому і заробітна плата не завжди підходить.

В даній статті я хочу розповісти про додаткові джерела заробітку.

На сьогоднішній час дуже активно почали розвиватися – онлайн консультації юриста. Цей сервіс є корисним не тільки для осіб, яких цікавить юридична допомога, а  й для юристів – як додаткове джерело заробітку.

Існує безліч різних консультаційних платформ юридичного характеру, найпоширенішими з них є:

- «B2B Counlult»,

- «Протокол»,

- «Консультант», та інш.

«B2B Counlult» - це сервіс для надання консультацій щодо юридичних питань.

Для того, щоб надавати консультації – для початку, потрібно зареєструватися у якості юриста, адвоката. 

Реєстрація проходить у три етапи. Перші два етапи передбачають собою заповнення особистої інформації та додавання документів, що підтверджують освіту та стаж. Останній етап – це підтвердження адміністрацією сайту на протязі 24 годин.

Після цього, як адміністрація сайту підтвердить, юрист може працювати. Юрист може обрати лише ті категорії справ, щодо яких він може надати консультацію. Мінімальна ціна за консультацію становить 50 грн за 1 питання.  Є три варіанти, відповіді юристів на питання. Перший варіант, якщо замовник задає питання за мінімальну вартість, тобто лише 50 грн. Дане питання надсилається всім юристам. Юрист, який хоче відповісти на дане питання повинен підтвердити свою згоду і підготувати консультацію за встановленою замовником ціною протягом 8 годин (якщо більший строк не встановлений замовником). У другому варіанті питання надсилається всім юристам і один з них, який запропонує найбільш привабливу вартість для замовника, повинен підготувати консультацію за узгодженою з замовником ціною протягом 8 годин (якщо більший строк не встановлений замовником). І у третьому варіанті, замовник самостійно вибирає юриста, від якого хоче отримати консультацію по договірній вартості, але не нижче ціни, яка указана в профілі юриста.

Якщо юрист надає досить багато консультацій, у нього позитивні відгуки, то і особистих консультацій у нього буде більше.

Я вважаю, що даний сервіс є корисним для юристів в якості додаткового заробітку, а також є можливістю отримати нових клієнтів.

Наступним є  «Протокол». Даний сервіс передбачає також надання юридичної допомоги консультаційного характеру. Для того, щоби була можливість відповідати на питання на даному сервісі потрібно зареєструватися. При реєстрації з юриста стягується одноразовий збір у сумі 200 гривень. 

Після сплати даних коштів – ви можете працювати. Цей сервіс спрямований саме на безоплатній правовій допомозі. Відповідаючи на питання – юрист одночасно  надає безоплатну правову допомогу та рекламує свої послуги. Він може зв’язатися з клієнтом особисто, або ж клієнт може зателефонувати, якщо його послуги є найбільш вигідними. Також, на даному сервісі передбачений каталог юристів. Це є дуже корисно, адже користувач може обрати юриста у якого позитивний рейтинг, багато наданих консультацій – і задати йому питання.

Цей сервіс, також, є корисним для самовдосконалення та для отримання майбутніх клієнтів.

І останнім є -  «Консультант».  Це унікальний сервіс  консультування населення з юридичних питань.

Для того, щоби стати консультантом, як і на двох попередніх, потрібно зареєструватися.

Реєстрація дуже легка, потрібно ввести контактні дані та відсканувати документи про освіту та про трудову діяльність. Після цього здійснюється підтвердження адміністрацією сайту – і ви можете працювати.

Даний сервіс, також спрямований на додатковий заробіток для юристів та можливість отримати нових клієнтів.

Питання, які задають клієнти, бачать без виключення усі  консультанти. Всі питання на консультанті є оплатними. Юрист отримує 70% від основної вартості питання. Грошові кошти отримує той юрист, відповідь якого, сподобалася найбільше клієнту. Також, у замовника є можливість відкрити контактні дані юриста, з яким хоче працювати далі для вирішення свого питання.

Таким чином, всі три консультаційні сервіси – є корисними. «B2B Counlult» та «Консультант»  - для отримання додаткового доходу та можливості отримати нових клієнтів. «Протокол» - для рекламування своїх послуг з майбутнім отриманням клієнтів. Розвиток онлайн консультації з юридичних питань, на сьогоднішній день, набирає великих обертів, тому реєструйтеся та отримуйте нові можливості для розвитку своєї кар’єри.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]