Про автора

Марія Полоз Юристка у сфері розвитку та підтримки організацій громадянського суспільства. Адвокатка, громадська діячка, викладачка, волонтерка
https://www.facebook.com/mary.poloz/

Професійна діяльність. Юристка у сфері розвитку та підтримки організацій громадянського суспільства, проєкт "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України".

Адвокатка, громадська діячка, викладачка, волонтерка. Маю 5 років досвіду роботи в адвокатурі, 6 років досвіду роботи в громадському секторі, 8-річний досвід викладання іноземних мов та права в навчальних закладах різних форм акредитації.

Експертка платформи The Global Expert Hub, яка об’єднує експертів в сфері протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму з понад 45 країн світу.

Є авторкою і співавторкою низки аналітичних та методологічних матеріалів, в тому числі Методології моніторингу аукціонів оренди та малої приватизації державного та комунального майна та Методології незалежної оцінки ризиків неприбуткового сектору України у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму.

Освіта. Юрист (Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая) та філолог (Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара). Володію 5 мовами.

Контакти
E-mail: [email protected]