Про автора

Марина Дяченко Керуючий партнер, CEO компанії MANEZH

Професійна діяльність. Керуючий партнер, CEO компанії MANEZH.

Коли у 1995 році виникла ідея заснувати власну компанію з виробництва сонцезахисних рішень, я тільки закінчувала Черкаський інженерно-технологічний університет за спеціальністю інженер-електромеханік.

Проте, бувши ідейним лідером за природою, не злякалася виклику. Ба більше, вже від самого початку ведення бізнесу не могла задовольнятися масштабами регіональної компанії. Мене завжди вабило нове, неосвоєне, складне, що дає ресурс для розвитку. Великі амбіції і практика управління компанією привели до розуміння необхідності систематизації знань, стратегічного підходу до зростання і розвитку бізнесу.

З 2008 року компанія MANEZH стала першою в Україні бірюзовою організацією, що впроваджує принципи Кайдзен і ощадливого виробництва. Після закінчення President`s MBA в Києво-Могилянській Бізнес-Школі, чітко розумію місію та цінності MANEZH, портрет клієнта, цілі, яких прагне компанія, а також ті смисли, на яких слід будувати та розвивати свій бізнес.

Основним джерелом натхнення є, в першу чергу, люди. Протягом 10 років формую команду нового формату, зі зрілою корпоративною культурою. Я хотіла б побудувати команду підприємців, щоб люди всередині компанії зростали, і ми разом могли створювати нові напрямки та бізнеси.

Життєве кредо: "Ми не можемо змінити світ, але ми маємо зробити максимум із того, що ми можемо".

Контакти
E-mail: [email protected]