Про автора

Лариса Бондар Перший заступник начальника Офісу великих платників податків

Професійна діяльність. Перший заступник начальника Офісу великих платників податків. Координую роботу низки підрозділів: управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем, юридичного управління,  управління  аудиту та відділу відшкодування податку  на додану вартість.

З 1994 по 2007 рік отримувала досвід роботи з оподаткування доходів і майна юридичних осіб, а також аудиту на первинних посадах в податкових органах. 

З 2007 року по 2012 рік працювала на посадах середньої ланки у податкових інспекціях, де здобула досвід організації та забезпечення контролю за проведенням податкового аудиту платників податків. 

З 2012 наступна сходинка кар’єрного зростання - посада начальника управління. Протягом 3 років здобула досвід управлінця у сфері супроводження банківських та небанківських фінансово-кредитних установ, а також податкового аудиту. 

Протягом 2015-2016 рр. обіймала посаду заступника начальника Спеціалізованої податкової інспекції.

Несла персональну відповідальність за організацію з контрольно-перевірочної роботи, забезпечення скоординованого податкового супроводження банківських та небанківських фінансово-кредитних установ; за забезпечення стабільного надходження платежів до бюджетів усіх рівнів за рахунок адміністрування податків і зборів банківськими установами та контрольно-перевірочної роботи, за організацію роботи з відпрацювання схем мінімізації платежів до бюджету тощо. 

З 2016 року на посаді першого заступника начальника Офісу великих платників податків.

Освіта. 1994 року отримала диплом спеціаліста Харківської державної академії залізничного транспорту за  спеціальність "Бухгалтерський облік, контроль та аналіз господарчої діяльності".

 

Контакти
E-mail: [email protected]