Про автора

Кирило Стояновський Голова фонду з кібербезпеки, SEO / SERM фахівець

Професійна діяльність. Голова фонду з кібербезпеки, SEO / SERM фахівець. 

У 2012 році почав працювати у напрямку SEO (search engine optimization). 

З 2016 року займав посаду Head of SEO в українському медіа холдингу "1+1". Був одним із організаторів Media Hack Weekend 2016 та спікером на міжнародній конференції Dvoma Lead Generation 2018. Також, один із тих хто запустив проект 1+1 video. 

У 2018 році заснував digital-агенцію S.B.R.O.D. та таємний проект 500dosie. Через два роки заснував сервіс BezBid, digital-агентство Traf.House та зайняв пост голови правління Громадської організації "З захисту споживачів у кіберпросторі". 

До послужного списку входять наступні ініціативи:

● Доповідач двох міжнародних безпекових конференцій ВІКНУ Т.Г.Шевченка.
● Автор статей науково-методологічного посібнику з комунікаційно-контентної безпеки ВІКНУ (військовий інститут київського національного університету ім. Т.Г.Шевченко).
● Створення порталу архіву втраченої сакральної архітектури українських Карпат.
● Створення додатку AR експозиції просто неба про соціокультурне явище "Червона рута 1989", як невід’ємної складової приналежності до української державності.
● Розробка і втілення цифрової інфраструктури першого культурного маршруту України про локальний феномен "закарпатського живопису" з активною геолокаційною прив’язкою.
● Співпраця з громадською організацією "Школа супер героїв". 

Освіта. У 2015 році закінчив Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут".