Про автора

Ірина Трофіменко Адвокат, фахівець в галузі цивільного, земельного, господарського, корпоративного права та права інтелектуальної власності
https://irina-advocate.com/
Професійна діяльність. Адвокат, фахівець в галузі цивільного, земельного, господарського, корпоративного права та права інтелектуальної власності.

З червня 2020 року займаюсь індивідуальною адвокатською діяльністю.

Сфери діяльності: публічні закупівлі, договірне право (у тому числі аналіз забудовників та правовий супровід укладення договорів щодо нерухомості), право інтелектуальної власності, господарське право (корпоративне право, захист бізнесу).

До цього працювала в Адвокатському об'єднанні "Спільна справа", в 2019-му отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. З 2015 року, працювала юристом, а згодом, керівником договірного відділу в Юридичній компанії "КФН".

Освіта. Навчалася у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, здобула ступінь бакалавра з відзнакою, за спеціальністю "Правознавство" та, з відзнакою - магістра права, в тому ж вищому навчальному закладі, спеціалізація "Цивільне право".
Контакти
E-mail: [email protected]