Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.04.2015 11:04

Завдяки співпраці з іноземними партнерами,Укрпошта прискорила доставку

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Одним з головних завдань, які постають сьогодні перед Укрпоштою, є високий сервіс надання послуг та розширення співпраці з поштовими службами різних країн. Ми прагнемо створити для клієнта найоптимальніші умови та стати для нього ще кращими.

Одним з головних завдань, які постають сьогодні перед Укрпоштою, є високий сервіс надання послуг та  розширення співпраці з поштовими службами різних країн. Ми прагнемо створити для клієнта найоптимальніші умови та стати для нього ще кращими.

Так, завдяки розширенню співпраці між Укрпоштою та Поштою Китаю, українці зможуть отримувати товари, замовлені через китайські інтернет-магазини, швидше – впродовж 7-10 днів з моменту замовлення.

Е-пакети – посилки з товарами електронної комерції (до 2 кг), придбаними на китайських торгових майданчиках «AliExpress», «Taobao», «Tmall» та китайського підрозділу «eBay», доставлятимуться у найкоротші строки на підставі укладеного договору між Укрпоштою та підрозділом послуг експрес та логістики групи компаній Пошта Китаю.

Технологічно для пришвидшення доставки е-пакети будуть надсилатися не загальним, а окремим потоком.

До офіційного старту прискореної доставки товарів електронної комерції з Китаю, послуга проходила тестування протягом декількох місяців.

Поштова група Китаю є одним з найбільших поштових операторів світу, якому належить близько 60% глобального об’єму пересилань. До групи входять три державні поштові підприємства, розділені за основними напрямками діяльності: класичні поштові послуги, експрес доставка та логістичні послуги, а також поштовий банк (фінансові послуги).

Сподіваюся, Укрпошта стане надійним провідником між українськими споживачами та китайськими торговими майданчиками, оскільки наші послуги – зручні та доступні для всіх мешканців країни.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]