Про автора

Ірина Ільєнко CEO&Founder MI Agency

Професійна діяльність. CEO&Founder MI Agency. MI Agency - українська HR-агенція, команда професіоналів у сфері HR та коучингу, яка швидко та якісно закриває різноманітні технічні посади для ІТ-компаній та Blockchain-проєктів, а також надає бізнесу послуги HR-консалтингу та формує команди з 0.

Перш ніж розпочати успішну кар'єру, бувши студенткою, активно розвивалася у сфері психології. Мала практику у психіатричній лікарні та військовому госпіталі у відділі психіатрії, а у 2016 вирвала перше місце на всеукраїнській олімпіаді з медичної психології та психіатрії серед 190 вишів. А перед тим, як заснувати HR-агенцію, мала досвід роботи HR-директором у великих компаніях.

Сьогодні – бренд у галузі психології та HR зі своєю крутою командою, яка вже понад 7 років щодня працює над швидким та ефективним закриттям різних типів технічних посад для IT-компаній та Blockchain проєктів, а також розробляє HR-стратегії, надає консалтингові послуги з супроводу бізнесу, регулярно проводить бізнес-тренінги та конференції.

Контакти
E-mail: [email protected]