Про автора

Дмитро Мітрюшин Адвокат. Директор юридичної фірми "LEX LIGA"

Професійна діяльність. Очолюю практики фіскального, банківського та фінансового, корпоративного, кримінального права, судову практику та вирішення спорів.

Уже понад тринадцять років консультую клієнтів з різних юридичних питань, що стосуються вирішення спорів у досудовому та судовому порядку, а також на стадії виконання судового рішення, спеціалізуюсь на питаннях корпоративного та банківського права, злиття та поглинання, податкового права. Надаю консультації щодо надання фінансових послуг кредитно-фінансовими установами, що працюють у сферах роздрібного, корпоративного та інвестиційного банкінгу. Серед клієнтів – фізичні особи-вкладники неплатоспроможних банків, які виводяться з ринку фінансових послуг.

Захищаю клієнтів у судах загальної юрисдикції, господарських та адміністративних судах, у міжнародних комерційних арбітражах. Маю значний практичний досвід у кримінальному процесі. Протягом багатьох років успішно представляю інтереси клієнтів у взаємовідносинах з правоохоронними, контролюючими, фіскальними органами, у тому числі надаю правовий захист у разі допиту клієнта в якості свідка, потерпілого, підозрюваного, обвинуваченого у кримінальному провадженні.

Контакти
E-mail: [email protected]