Про автора

Олександр Тіньковський Адвокат, старший партнер Адвокатського об’єднання "Dominus Litis"

Професійна діяльність. Жовтень  2014 – по теперішній час - адвокат, старший партнер Адвокатського об’єднання "Dominus Litis".

З 22.09.2010 р. по 10.2014 р. – само зайнята особа адвокат.

У жовтні 2018 року отримав відзнаку Асоціації адвокатів України "Адвокат року 2018 року" в номінації "Кримінальне право". 

Напрямки діяльності: представництво та захист клієнтів у судах всіх інстанцій у кримінальних провадженнях.

Підвищення кваліфікації2007 р. - підвищення кваліфікації в Луганській академії внутрішніх справ.
2010 р. - участь в якості слухача у заході на тему "Практична сторона Зовнішньоекономічної діяльності України в питаннях і відповідях" - м Одеса.
2012 р. - участь в якості слухача у заході організованому Асоціацією адвокатів України на тему "Новий КПК - питання взаємодії суб'єктів кримінального процесу" - м Донецьк.
2012 р. - участь в якості слухача у заході організованому Асоціацією адвокатів України на тему "Експертизи в судовій практиці" - м Луганськ.
2012 р. - участь в якості слухача у заході організованому Асоціацією адвокатів України на тему "2-й щорічний форум« Адвокатура України - Київськідзвони" - м. Київ.
2012 р. - участь в якості слухача у заході організованому Асоціацією адвокатів України на тему "Новації кримінально-процесуального законодавства" - м. Дніпро.
2013 р- участь в якості слухача у заході організованому Асоціацією адвокатів України на тему "3-й щорічний форум адвокатів з цивільного права та процесу" - м. Київ.
2013 р- участь в якості слухача у заході організованому Асоціацією адвокатів України на тему "3-й щорічний форум« Адвокатура України - Київськідзвони" - м. Київ.
2013 р- участь в якості слухача у заході по щорічному підвищенню кваліфікації адвокатів організованому Радою адвокатів України - г. Луганськ.
2014 р. – учать у якості слухача у заході підвищенню кваліфікації адвокатів, організованому НААУ та АПУ на тему "Обговорення засобів ефективного захисту під час проведення податкових перевірок та в кримінальних провадженнях, пов’язаних з податковими перевірками. Роль адвоката." - м. Київ.
2014 р. – учать у якості слухача у заході підвищенню кваліфікації адвокатів, організованому НААУ та Координатором проєктів ОБСЄ в Україні на тему "Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя." - м. Київ.
2014 р. – учать у якості слухача у заході підвищенню кваліфікації адвокатів, організованому Радою адвокатів Київської області на тему исциплінарна відповідальність за порушення адвокатської етики, особливості складання адміністративних протоколів та судового розгляду у випадках ненадання відповіді на адвокатський запит" - м. Київ.
2014 р. – учать у якості слухача у науково-практичному семінарі, організованому ГО "ННДЕС" на тему "Зміни КПК щодо призначення та проведення обов’язкових експертиз" - м. Київ.
2015 р. - учать у якості слухача у IV Щорічному літньому форумі ААУ з публічного права.
2015 р. – учать у якості слухача у Науково-практичній конференції "Європейські стандарти діяльності прокурора, слідчого та адвоката у кримінальному провадженні".
2016 р. - учать у якості слухача у семінарі практикумі "Діяльність адвоката у кримінальному провадженні: погляд суду» «Процесуальні інструменти  захисту у кримінальному провадженні: новели законодавства. Правила адвокатської етики, дисциплінарна практика".
2017 р. – учать у якості слухача у Науково-практичній конференції Стратегія реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки. Етапи реалізації.
2018 р. – участь у заході з підвищення Кваліфікації адвокатів за темами: «Окремі питання застосування правил адвокатської етики. Актуальні питання адміністративного судочинства. Надання правової допомоги, підготовка та супроводження свідка, підозрюваного, потерпілого під час допиту. Окремі питання оцінки захисником у кримінальному провадженні матеріалів та результатів НСРД. Оподаткування адвокатської діяльності».
2018 р. - учать у якості слухача у Щорічному зимовому форумі ААУ з кримінального права.

Освіта. 2001 р.  2005 р. Луганська академія внутрішніх справ - юрист (спеціаліст). Диплом з відзнакою.

2014 р- МАУП - Міжнародна економіка та управління персоналом (спеціаліст).

У 2010 році склав кваліфікаційні іспити та отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Контакти
E-mail: [email protected]