Про автора

Аліна Соколенко Керівна партнерка Консалтингової компанії AVGroup, Голова Правління Асоціації експертів зі сталого розвитку (ASDE), MBA, M.Env.Sc

Професійна діяльність. Керівна партнерка AVGroup – бізнес-інтегратора, консалтингової компанії, що спеціалізується на проектах, підвищення капіталізації бізнесу за рахунок реалізації філософії сталого розвитку та зелених інвестицій. Також є Головою Правління Асоціації Експертів з питань Сталого Розвитку (ASDE) міжнародне об’єднання професіоналів для розвитку експертизи у різних галузях економіки задля формування стійкого бізнес-середовища.

Практичний досвід понад 12 років реалізації принципів сталого розвитку як для бізнесу, так і для міжнародних фінансових інституцій (EBRDFMO) в Україні та закордоном. Нині веду курс "Sustainability Value Creation" в Sustainable Business Academy, пропагандуючи принципи сталого розвитку та відповідального інвестування. 

Спеціалізація: соціальна, екологічна та управлінська стійкість (ESG); сталий розвиток; імпакт та "зелене" фінансування.

Освіта: Національний університет "Києво-Могилянська Академія", магістр з охорони навколишнього середовища; Києво-Могилянська бізнес школа, Executive MBA; Cambridge Institute for Sustainability Leadership, Sustainable Finance та сертифікований тренер Global Reporting Initiative.

Контакти
E-mail: [email protected]