Про автора

Анастасія Попсуй Громадський діяч, експерт у сфері освіти, регіонального та місцевого самоврядування

Професійна діяльність. В.о.міського голови – секретар Ірпінської міської ради (2018-2019), очільниця ГО "Європейська Асамблея жінок-депутатів". Громадський діяч, експерт у сфері освіти, регіонального та місцевого самоврядування.

Брала участь у більше ніж 100 семінарах та конференціях на тему європейських стандартів життя, розвитку місцевих громад, лідерства тощо.

Автор тренінгових програм. Координувала національні та міжнародні проєкти.

Благодійність. У 2014 році адмініструвала найбільшу благодійну акцію в історії України з допомоги родинам загиблих на Майдані. Кошти, зібрані у рамках програми, 56 млн грн було передано 104 родинам загиблих, прозорість передачі коштів засвідчено міжнародними аудиторськими компаніями, Головним Управлінням МВС в місті Києві та Генеральною прокуратурою України.

Нагороди. Нагороджена Верховною Радою України за "Заслуги перед Українським народом".

У національному телепроєкті "Нові лідери" мій проєкт набрав найбільшу кількість голосів онлайн-голосування.

Освіта. Маю дві вищі освіти, обидві з відзнакою (червоний диплом): перша – Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, спеціальність: вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури, літературне редагування, ступінь: магістр; друга – Університет економіки та права "КРОК", спеціальність: міжнародна економіка, адміністративний менеджмент, ступінь: магістр.

Стипендіат і випускниця літньої школи Гарвардського Університету (США).

Пройшла програму стажування у Європарламенті (2016), навчалася ефективному врядуванню в США через програму "Відкритий світ" Американських Рад (2014). У рамках тренінгів і навчань відвідала понад 100 освітніх закладів різних країн Європи та США.

Навчалася у закордонних програмах: Центр підвищення кваліфікації вчителів (Польща, Насутов), Центр громадянської освіти (Німеччина, Баден Вюртемберг).

Контакти
E-mail: [email protected]