Про автора

Андрій Мальований Голова Державної екологічної інспекції України (2020-2021)

Професійна діяльність. З 20 травня 2020 року по листопад 2021 року Голова Державної екологічної інспекції України.

З липня 2018 по травень 2020 – на посаді начальника Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

З грудня 2017 по липень 2018 – заступник начальника Управління  начальник відділу природокористування та контролю Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Квітень 2016 заступник директора Департаменту, начальник управління екології та природних ресурсів Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

З травня 2015 по квітень 2016 працював у Комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень Солом'янського району м. Києва на посадах заступника директора з економічних питань та директора комунального підприємства.

З листопада 2014 по березень 2015 на посаді начальника управління землеустрою, охорони, оцінки, моніторингу та ринку земель у Головному управлінні Держземагентства у Київській області.

З лютого по листопад 2014 працював начальником Головного управління Держземагентства у Миколаївській області.

З березня 2013 по лютий 2014 у Головному управлінні Держземагентства у м. Києві працював на посадах начальника управління землеустрою, охорони та моніторингу земель, заступника начальника Головного управління.

З червня 2012 по лютий 2013 працював на посадах заступника начальника, першого заступника начальника і начальника головного управління у Головному управлінні Держземагентства у Миколаївській області.

З квітня 2012 по травень 2012 на посаді начальника відділу приватизації в комунальній установі Київської області "Фонд комунального майна". У червні цього ж року працював головним спеціалістом у відділі Держкомзему в Очаківському районі Миколаївської області.

З квітня 2011 по квітень 2012 на посаді заступника генерального директора з питань реєстрації прав власності у КП "Бюро технічної інвентаризації Києво-Святошинської районної ради Київської області".

Із січня 2011 по квітень 2011 працював у Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації на посаді заступника начальника відділу з питань майна комунальної власності.

З серпня 2006 по грудень 2010 працював в Управлінні з питань комунального майна, приватизації та підприємництва Шевченківської районної у м. Києві ради на посадах заступника начальника відділу приватизації комунального майна, заступника начальника управління - начальника відділу приватизації комунального майна.

З 2006 по 2010 роки  депутат Шевченківської районної у м. Києві ради.

З 2006 року працював у ТОВ "Центр сприяння підприємництву". Того ж року балотувався до Шевченківської районної у м. Києві ради від "Громадського активу Києва".

Освіта. Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут" (спеціальність "метрологія та вимірювальна техніка").

Харківський Національний аграрний університет ім. Василя Докучаєва (вивчав землевпорядкування і кадастр).

Також навчався у Національній академії державного управління при Президентові України (за спеціальністю "місцеве самоврядування") та Державному університеті інфраструктури та технологій (за спеціальністю "право").

Контакти
E-mail: [email protected]