Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2018, 14:34

Столітня діяльність Українського Червоного Хреста

Професійна благодійність

До такої величної дати червонохресна організація підходить з найвищим рівнем довіри у громадян з-поміж інших вітчизняних неприбуткових організацій, а також у статусі лауреата Національного конкурсу "Благодійна Україна"

У 2018 році Товариство Червоного Хреста України відзначає своє 100-річчявід початку діяльності. Історія нашої організації сповнена різних драматичнихта радісних сторінок – всі вони відображають відповідні розділи минулого нашоїкраїни, оскільки Червоний Хрест завжди був опорою для держави у вирішеннігуманітарних, медичних та соціальних викликів.


І ця робота не залишається поза увагою суспільства. Приємно, що на початкуювілейного року своєї діяльності Товариство отримало чудовий подарунок відгромадян – Український Червоний Хрест користується найбільшою довірою тавпізнаваністю з-поміж вітчизняних громадських і благодійних організацій, цезасвідчили результати дослідженняCoreStone та GFK Ukraine. Крім того, наша організація найбільше приваблюєлюдей до надання пожертв.


Ще одним свідченням ефективної діяльності Товариства Червоного ХрестаУкраїни стали результати Національного конкурсу «Благодійна Україна-2017». Зарішенням експертів в сфері філантропії Українських Червоний Хрест ставлауреатом цього престижного конкурсу та виборов спеціальну відзнаку заособливий внесок у вирішення соціальних проблем в Україні. Без сумніву, такевизнання є відмінною оцінкою роботи волонтерів та співробітників Товариства повсій країні.


Квітень місяць цього року буде особливим для Червоного Хреста, оскількипротягом всього місяця по у всіх куточках України планується проводититематичні заходи та акції до 100-річчя організації. А сама дата 18 квітня 2018року – день утворення Товариства Червоного Хреста України – внесена до перелікупам’ятних дат та ювілеїв, відповідно до Постанови Верховної Ради України.

До столітнього ювілею Національним банком України буде випущено монетуноміналом 5 гривень, а Укрпошта випустить тематичну марку. Цього року також маєбути презентований фільм про волонтера Товариства Андрія Сулеймана, що знятийза фінансування Державного агентства України з питань кіно.

Проте, ми не зупиняємось на досягнутому, а впевнено крокуємо вперед долаючивідмітку «перше століття діяльності». Наша організація йде шляхом розвитку таудосконалення, аби якомога ефективніше задовольняти потреби найбільш вразливихкатегорій населення, навчати людей турботі про себе та оточуючих, сіяти зернаповаги й милосердя, зупиняти конфлікти та досягати компромісів. Наші дверізавжди відкриті для однодумців, які так само як і ми бажають робити цей світкращим задля процвітання сучасників та наступних поколінь.

Останні записи