Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.12.2014, 08:52

Весь спектр молодіжного життя ОНЛАЙН!

Професійна благодійність

Існує певний інформаційний вакуум щодо позитивних новин від молоді, що аж ніяк не означає, що вони неуспішні та непродуктивні. Проаналізувавши події з життя шкіл та молодіжного середовища кожен зможе переконатись, що є имало приводів для гордості та прикла

Де можна знайти інформацію про шкільне життя міста Києва,про його цікаві заходи та події? Як часто ми читаємо про перемоги нашихшколярів в міжнародних олімпіадах, конкурсах, змаганнях?

Справді, існує певний інформаційний вакуум щодо позитивнихновин від молоді, що аж ніяк не означає, що вони неуспішні та непродуктивні.Проаналізувавши події з життя шкіл та молодіжного середовища кожен зможепереконатись, що тут є не лише про що писати та говорити, а більше – чималоприводів для гордості та прикладів для наслідування іншими.

Зрозуміло, зараз непростий час і, здається, є події більшрезонансні та актуальні для висвітлення, проте є чимало дітей, їх батьків,вчителів та управлінців, які хочуть популяризувати успіхи дітей України,спонукати молодь до роботи над собою, формуючи перспективний завтрашній день.Однак, чи є де ці приклади демонструвати?

Ми вирішили створити веб-портал, що проілюструє весь спектржиття дітей, відкриє світ молоді для всіх, кому цікаві позитивні досягненняукраїнців вже сьогодні. При чому, ми не обмежимось лише інформаційноюскладовою, ми додамо комунікаційну складову та безліч супутніх сервісів, щодозволить зробити перебування на сайті для відвідувачів не лише пізнавальним таінформативним, але й цікавим, корисним та продуктивним.

Наразі, проходить тестування готової платформи і запускпершого розділу. Ми віримо в успіх проекту, його актуальність та перспективу.Долучайтесь вже зараз до Світу Молоді, відкрийте для себе усі прояви життя українціввід 0 до 18 років.

Всі питання та відгуки із задоволенням приймаю заадресою vladshelokov@gmail.com

 

Останні записи