Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.07.2014, 16:42

В столиці один фестиваль присвятили молодості!

Професійна благодійність

Цієї суботи в парку культури та відпочинку "Гідропарк" пройшов перший сімейний фестиваль вихідного дня "Молодості присвячується"

Цієї суботи в парку культури та відпочинку "Гідропарк" пройшов перший сімейний фестиваль вихідного дня"Молодості присвячується". Надзвичайно приємно, що він справді став чудовим родинним заходом, якийоб'єднав різні покоління. На майданчику "Життєлюб", де зазвичай щосередита щовихідних збираються літні люди для приємного часу проведення, цього разуможна було побачити батьків, дітей та онуків. Всі вони поринули в 70-ті рокиминулого століття завдяки тематичному оформленню, автомобілям та предметам, щовже давно відійшли від щоденного використання і зайняли почесні місця на «полицяхісторії».

На численних гостей свята чекала надзвичайна програма, тутбуло все: солодке чаювання, класичні настільні ігри, салони краси, кінозйомочна,виставка «Зіркові батьки», виставка ретро авто та багато іншого. А головне –справді жива музика тих часів. Солісти легендарного ВІА 70-х років «Лийсяпісня» Дмитро Домин і Роман Загороднюк виконали не один свій хіт. Після нихпубліка побачила Народного артиста України, зірку фільму «В бій ідуть самі«старі» Володимира Талашко. Далі глядачів тішили Ольга Цибульська, НаталіяШелепницька, молоді гурти «Тірамісу» і «Аферистки». А закрили концертнупрограму солісти групи MMDANCE.

Наприкінці свята на всіх чекав справжній сюрприз – танцювальнийфлешмоб літніх пар. Справді, бажаючих зібралось надзвичайно багато, тож,завдяки зйомки з вертольоту, ми порахуємо кількість одночасно танцюючих літніхпар і результати передамо до Книги рекордів України для фіксації відповідногорекорду.







Останні записи