Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.04.2014, 16:38

Чудовий флешмоб з усмішками продовжується онлайн!

Професійна благодійність

1 квітня ми побачили як чудово люди реагують на пропозицію усміхнутись. Справді, радіти життю та вірити в позитив - це те, чого не вистачає багатьом. Тож, давайте ширити позитивний настрій!

Отже, 1 квітня наТроїцькій пройшов чудовий флешмоб. Декілька команд змагалися за цікаві призи, фотографуючиперехожих, використовуючи спеціальний інвентар. Крім класичних"вусиків" та "губоньок", реманент учасників доповнювали дощовики, капелюхи та багато іншого.

Найголовніше завданняцього заходу - виклик позитивних емоцій та підйом настрою у перехожих, булодосягнуто з перших хвилин його проведення. Навіть "жарти" погоди тогодня аж ніяк не вплинули на загальну атмосферу нашого фотополювання.

Для команд-учасниківцього дійства було головне завдання сфотографувати якомога більше усміхненихоблич людей, яких вони зустрінуть, звичайно ж попередньо отримавши на те згоду.Для того, аби кожен з фотографів був зацікавлений у результативності свогофотополювання ми запровадили спеціальні призи для учасників команди. Перемогув флешмобі здобули чарівні дівчата з команди «Наутілус». Тож, кожна з їїучасниць отримала в подарунок супер-модну молодіжнуфотокамеру Fujifilm Instax Mini 8!

Для тих, хто дуже хотіввзяти участь, але не зміг, відкривається надзвичайно легка можливістьпідключитись до його онлайн версії! Поспішайте відправити своє усміхнене фото наелектронну адресу smile@1000000smile.kiev.ua, і воно автоматично поповнить славнозвіснийсайт усмішок!

На переможців очікують неймовірніподарунки: фотоапарат Fujifilm Instax Mini 8 або одна з 50 оригінальнихфутболок з колажем з усмішок у вигляді карти України! Переможців буде обрано задопомогою веб-сайту Random.org.

Приєднуйтесь до райдужнихініціатив! Давайте всі разом покажемо, що ми життєрадісна нація, яка вірить у перспективнемайбутнє нашої країни!

З детальними правиламионлайн флешмобу можна ознайомитись тут.

Останні записи