Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.05.2016 17:23

Коли Савченко порахує кадики замаскованим зрадникам

Вчитайтесь уважно в те, що заявив верховний головнокомандувач...

У промові до дня прикордонника (28 травня 2016 р.) пан Порошенко намалював умови, за яких на нині окупованих територіях стануть можливі вибори, за якими вмирають Путлєр в купі з фрау Меркель та французом Олландом. Уважно, будь ласка, читайте пряму мову «однотурового»:

"Виведення окупаційних військ зі всієї української території. Відновлення контролю над державним кордоном. Запровадження озброєної міжнародної поліцейської місії ОБСЄ. Яка для контролю стане на лінії зіткнення, візьме під охорону до виведення в Російську Федерацію склади відведеної зброї і поставить на всіх пунктах пропуску свої постійно діючі патрулі, щоб унеможливити постачання нових підрозділів російських військ, амуніції, озброєння, повернення найманих бойовиків. І лише тоді за українським законодавством, із міжнародними спостерігачами, за участі українських партій і кандидатів, при твердих заходах безпеки, із допуском українських ЗМІ проведемо вибори. Вони чітко відповідатимуть стандартам ОБСЄ". (Детальніше читайте тут.)

Якщо відновлено державний контроль, то при чому тут «лінія зіткнення»? Це нині вона є побіля Зайцевого, Авдіївки, під Луганськом, Донецьком, під Дебальцево, де вогонь із різних калібрів зброї не замовкає ні на добу. Як і скорботні похорони в різних куточках згорьованої України. "Перемир’я за Порошенком", як бачимо, на жаль перетворилася на війну з відстрілу українських вояків московітами, відповідати яким вогнем можна лише за згодою високих чинів, якщо вони переконаєш їх у цьому. А ще – повний пансіонат бойовиків за рахунок нашої держави, різного роду колабораціоністів. Контрабандний навар для корупціонерів з обох сторін протистояння. Але ти ж, чоловіче, кажеш про відновлений кордон, де є межові стовпи, контрольно-слідова, мабуть, полоса. Якщо кордон на замку, то при чому тут якісь склади РФ зі зброєю на нашій території, які мають охороняти представники поліцейської місії ОБСЄ? Що за абсурд? Що за обмовки? Чому це все не має бути знищене, викинуте за рубіж нашої території? Що за «постійно діючі патрулі» і які маються на увазі «нові підрозділи російських військ, амуніції, озброєння, повернення найманих бойовиків», котрі, начебто, можуть повернутися в Україну. Як, через відновлений кордон? Справді, якісь лубочні ігри в слова, але, як видно, з твердою надією, напевне, задурити масову свідомість українців на догоду Кремлю і його опікунам по обидва боки Атлантики.

Що за верховний головнокомандувач, який бажає не повного, безумовного звільнення української землі від огидних окупантів, а допускає якісь збройні анклави терористів, котрі хоче на період виборів їхню охорону покласти на поліцію ОБСЄ? Тим часом глава цієї місії днями чітко і однозначно заявив, що підрозділи миротворчої місії можуть діяти у зоні конфлікту лише місяць до дня виборів і стільки ж після дня голосування. І ні доби більше. Все інше їх просто не стосується. А коли уявити, що основний склад міжнародного поліцейського представництва складатимуть переодягнені московіти та різні там русофіли серби, чим славиться нинішнія місія ОБСЄ, то можна зрозуміти, що це буде за «сторожа». А як усе виглядатиме все за місяць-два, через півроку, гадаю, не важко й здогадатися. Крім того, єврочиновник підкреслив: про все це пан Порошенко говорить чомусь здебільшого у коридорах, а не у кабінетах Євросоюзу...

Тому я особисто за підтримку «Азову» Андрія Білецького, який уже зробив попередження владі: спроба зради інтересів України в Донбасі, до чого все явно йде і всяко інспірується з Банкової, неодмінно буде попереджена. Тоді, мабуть, порахує кадики всім замаскованим ворогам цілісності і суверенітету активна і бойова наша Надія Савченко. 

Слава Україні!  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]