Про автора

Костянтин Аймедов Доктор медичних наук, професор, лікар-психіатр, керівник медичного напрямку ГС "Центр відповідальної гри"

Професійна діяльність. Доктор медичних наук, професор, магістр державного управління, лікар-психіатр, медичний психолог, керівник медичного напрямку ГС "Центр відповідальної гри". 

Досвід роботи у медичній галузі - понад 19 років.

Автор понад 400 наукових праць, зокрема підручника з педагогіки для ВНЗ, 15 монографій, понад 30 деклараційних патентів України на винаходи, низки методичних рекомендацій, посібників та збірників наукових праць. Більшість наукових публікацій мають організаційний, соціально-реабілітаційний, педагогічний, судово-психіатричний та науково-методичний характер.

Здійснював керівництво низкою дисертаційних робіт за фахами "психіатрія", "наркологія", "медична психологія" та "психологія", з яких, на цей час захищено десять, інші у процесі виконання, також регулярно виступаю опонентом на офіційних захистах фахових кандидатських і докторських дисертацій.

Освіта. Освіту здобув в Одеському державному медичному університеті за спеціальністю "лікарська справа". Інтернатура та аспірантура  з психіатрії з 2001 по 2004 роки.

2008 року отримав спеціальність "
Державне управління у галузі управління охороною здоров’я" у Національній академії управління при Президентові України. 

Контакти
E-mail: [email protected]