Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.04.2014 11:09

На Святошині з’явиться новий сквер

Депутат Київської міської ради

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики схвалила проект рішення про створення скверу на вул. Львівській, 3 у Святошинському районі м. Києва. Це захистить вказану ділянку від можливої забудови.

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики схвалила проект рішення про створення скверу на вул. Львівській, 3 у Святошинському районі м. Києва. Це захистить вказану ділянку від можливої забудови. На цій ділянці ростуть вікові дуби та сосни, тому ми підтримали ініціативу святошинців про створення скверу. Переконаний, що саме мешканці сусідніх будинків мають визначати, що вони хочуть бачити на цій території. Надання ділянці статусу скверу дозволить провести її благоустрій, встановити дитячий чи спортивний майданчик, висадити нові дерева й кущі. Зрештою, обладнати комфортне місце для відпочинку і дітлахів, і людей похилого віку. Місцеві мешканці побоюються, що на цій території розпочнеться якесь будівництво, адже міські чиновники встигли включити ділянку до переліку інвестиційних об’єктів. Я спрямував депутатське звернення до начальника профільного департаменту з проханням виключити територію на вул. Львівській, 3 у Святошинському районі зі списку ділянок, на яких планується реалізовувати інвестиційні проекти. Чиновники мають дослухатися до думки громади. Святошинці не хочуть реалізації інвестиційних проектів на цій території. Люди прагнуть бачити тут сквер, в якому будуть бавитись діти й відпочивати люди старшого віку.
Теги: сквер
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]