Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.01.2016 17:15

До уваги власників квартир!

Експерт з питань соціальної політики

У минулому році незважаючи на вкрай негативні висновки експертів, прийнято закон «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку». Цей закон несе загрози для власників квартир...

У минулому  році на замовлення  енерго-комунальної мафії незважаючи на вкрай негативні висновки експертів, руками  депутатів-«самопомічників» було протягнуто закон «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (№ 417- V ІІІ).

Цей закон несе загрози для  власників помешкань у багатоквартирних будинках,  зокрема:
  •  На плечі мешканців держава фактично переклала відповідальність за утримання, експлуатацію, реконструкцію, реставрацію, поточний і капітальний ремонт та технічне переоснащення будинків.   
  •    Норми закону вимагають від співвласників багатоквартирного будинку до 1 липня 2016 року прийняти рішення щодо форми управління будинком.
У разі, якщо цього не відбудеться, то місцеві чиновники в примусовому порядку призначать приватного управителя на свій розсуд, що може призвести до зловживань з майном громадян, навіть до втрати житла!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]