Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.08.2013 14:29

У Лисичанську 2 місяці не платять допомогу по безробіттю

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

У центрі зайнятості м. Лисичанська, що на Луганщині, протягом двох місяців 2013 року (червень та липень) не виплачують допомогу по безробіттю через, що люди змушені жебракувати.

У центрізайнятості м. Лисичанська, що на Луганщині, протягом двох місяців 2013 року(червень та липень) не виплачують допомогу по безробіттю через, що люди змушеніжебракувати.

 

Відповідне зверненняз проханням допомогти вирішити проблему надійшло мене від лисичанців.

 

Всі підприємствана Лисичанську закрито. Безробіття – справжнє стихійне лихо для цього краю. Занеофіційною інформацією більше половини населення не має роботи. Відповідно є чималосімей, в яких обидва годувальники не працюють. Тож, залишитися без допомоги побезробіттю, означає залишити дітей без їжі, оздоровлення, а в ці передвересневідні - без можливості належно підготуватися до школи. Саме тому я вимагаютермінового втручання в ситуацію і терміново знайти гроші на виплату допомогипо безробіттю.

 

За данимилисичанців, сума заборгованості по виплатам безробітним складає більше 3 млн. грн.В центрі зайнятості на обліку знаходиться більше 2 тис. осіб.

 

Звернувся до прокуратуриЛуганської області з вимогою розслідувати зазначену ситуацію, а також до Державноїслужби зайнятості України з вимогою терміново нарахувати відповідні коштина рахунок Центру зайнятості м. Лисичанська Луганської області. А також з’ясуватихто винен у затримці з виплатами і яким чином він був покараний за відповідні порушення.

 

 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи