Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.05.2013, 19:57

"Биків" Януковича зупинить тільки сила

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Зробив один дуже серйозний висновок після подій в Києві 18 травня. Добро повинно бути з кулаками! Відразу зазначу, що я категорично проти будь-якого насильства. Як християнин, як громадянин, як батько і син. Але нам, українцям, потрібно ставати ще більш а

Добро повинно бути з кулаками!

Вирішив написати цюпублікацію, оскільки вважаю, що тема актуальна і заслуговує на увагу. Так от,зробив один дуже серйозний висновок після подій в Києві 18 травня. 

Відразу зазначу, що якатегорично проти будь-якого насильства. Як християнин, як громадянин, якбатько і син. Але нам,  українцям, потрібно ставати ще більш активними,підготовленими та фізично сильними! 

Бо зухвал е неприхованебандитське насильство по відношенню до пересічних громадян, стало невід’ємноюскладовою правління кримінально-олігархічного режиму Януковича. Тому, на жаль,в наших реаліях я повинен згадати відомий вислів: «Добро повинно бути зкулаками». Це справді так. Очевидно, що « биків »   Януковичазупинить тільки сила.

Ви бачите, що«регіонали»» направляють проти українських патріотів відвертих бандитів,спортсменів-гопників, боксерів, «качків». Як правило, це люди продажні, безбудь-якої елементарної людської моралі. Вони сильні тілом, але немічні духом.Насправді, вони - слабаки, моральні уроди,деграданти. 

Недавно почув таке: «Тавони самі нещасні, грошей нема, бідні , от і вирішилипідзаробити. А риги, мовляв, їх молодих і неосвічених використали для своїхцілей». Мдаа... Можна б було замислитись, якби не відео останніх подій. Гадаю,що ви всі погодитесь, що це - «клініка», шиза, справжня «коричнева чума» ХХІ-гостоліття в центрі Європи.

Перед нами повсталиреальні фашисти!!! При чому такі, що, можливо, вже десь пройшли вишк і л і відповідне«зомбування» під керівництвом якого-небудь «вадіка колесніченка», в прихованиху лісах тренувальних таборах ПР. Я, до речі, не виключаю можливість існуваннятаких «центрів підготовки «антифа»». Колись і це з’ясуємо.

Так от. Не маючипрактично ніякої підтримки в суспільстві, ПР пішла злочинним шляхом, шляхомпровокування фізичного протистояння. Переконаний, що наказ на організацію бійкиміж « антифа » та мирнимипротестувальниками, прихильниками опозиції, було віддано з Банкової. Їмпотрібна була « картинка » для телевізора. Вонихотіли продемонструвати « звірячість » опозиціонерів. Невийшло, провокація ПР провалилася.

Ми ніколи не йшли наконфлікт і свідоме протистояння. Адже чудово розуміємо, що це шлях в нікуди,шлях в безодню. Саме тому, заходи опозиції завжди були мирними і спрямованимивиключно на консолідацію українського суспільства, злагоду та відстоювання ізахист європейських цінностей. 

Але, на жаль,правлячий режим розмовляє зі своїм народом тільки мовою сили, мовою залякувань,мовою примусу та відвертого шантажу. Так, у них озброєний « Беркут » і сотні тисячпрацівників МВС. У них найманці-бандити, що жорстоко б’ють навіть жінок. Вонизвикли до побиття безневинних людей , і це давно сталонормою для посіпак кримінального режиму. Більш того, всі ми переконалися, щоукраїнська міліція стала офіційною «кришею» криміналітету. Я б міг згадати десяткивипадків у Києві, Харкові і т.д., коли на наших очах, «відморозки» віддавалинакази старшим офіцерам МВС, а ті слухняно іх виконували. Ну а після здійсненихпровокацій, спокійно виводили бандюків з «поля бою». От така невтішнареальність. Сором.

В минулу суботу ми побачили те саме. Нічого незмінилося. «Спортивна братва» відкрито провокуює бійки - знають, що покарані не будуть. Міліція мовчить, як завжди. 

Хоча ні, вона незовсім мовчала, вона «діяла». Дві сотні озброєних «беркутівців» «сміливо» і«рішуче» розігнали мирну і законну акцію протесту на Софійській площі.Потрощили намети, відібрали майно, цинічно били людей до крові, ламаючи їм носиі ребра. От така, звична для нас, «демократія з кийками». Питання: навіщо? Длячого така жорстокість? Кому заважали і чим загрожували кілька десятків мирнихдемонстрантів? Адже у них все було законно, судової заборони на проведенняакції не було. Але мєнти вкотре показово влаштували знесення і побиття. Втім,не варто шукати логіку там , де вона відсутня апріорі.

Тепер далі. Журналістку5-го каналу Олю Снісарчук побили білоцерківські «гопники-регіонали». Всі вонивідомі. Хто мав можливість споглядати на екрані ці «інтелектуальні»,«антифашистські» обличчя, мабуть, все зрозуміли. No comment... 

Ось вони, « герої-антифа » ... Звичайно, для цихвиродків бити беззахисних жінок і фотокорів з камерою значно легше , ніж спробувати побитися, скажімо, зі свободівцями. Чому? Бо в реалії вонибанальні боягузи. Такі «бички» смілив , і коли їх більше, а б’ютьлише тих , хто слабший і не може відповісти адекватно. Ну а яктільки відчувають, що отримають гідну відсіч, то , як параноїки , тікають і ховаютьсяза спинами «беркутят». Знають, що ті їх будуть захищати. 

Втім, наразі, головне, щоб цих нападників на Олю Снісарчук було покарано.Адже, проти неї та її колеги скоєно кримінальний злочин. За його здійсненняпередбачено тюрму. Отже, МВС і зокрема Захарченку прийдеться реагувати івідповідати. 

Висновок з усього : в Україні міліція та кримінал спільноздійснюють одну функцію - влаштовують провокації з побиттям мирних українських громадян. Це прямий наказЯнуковича. Бо ним керує тваринний страх, страх втратити все і опинитися на лавіпідсудних. Тому і діє так жорстоко. Вже надто далеко зайшов, «всі мостиспалені», вороття нема. Тому піде до кінця. Наївно вирішив, що такими ганебнимидіями буде легше керувати і тримати більшість людей наляканими. Але це - маячня, не боїмося. Вони нас незламають і не залякають. 

А тепер до головної тези. Щоб гідно протистоятирізним злочинцям і провокаторам, ми маємо бути здоровими і загартованими.Захистити і звільнити Україну від криміналу та окупантів зможуть не тількиідейні, а й фізично сильні, підготовлені люди. Якщо окупанти та їх«бритоголові» прихвостні будуть бачити і розуміти, що перед ними тисячі людей
, здатних захищатися і по-справжньомубитися, то усі ці «бравурні» та показово епатажні настрої відморозківкардинально зміняться. У правоохоронців, між іншим, також.  

Тому, без жартів, дуже щиро закликаю, особливочоловіків (жінкам, звісно, теж не зашкодить), до спортивного, здорового способужиття. Як мінімум, варто зменшити вживання алкоголю (краще відмовитись взагалі),а також паління
, ібільше уваги приділяти фізичному самовдосконавленню. Для цього багато непотрібно. Сила волі і бажання. Активно займатися спортом можна будь - де, навіть вдома. Мій особистийдосвід дає мені право про це говорити.

Спортивні зали, стадіони і спортмайданчики, басейни, озера, річки, а такожгантелі, турніки і бігові доріжки мають стати для нас життєво необхіднимипріоритетами. Боксерські груші, татамі та маківари також вітаються.

Практика останніх років доводить, що Україні і майбутній визвольнійреволюції потрібні справжні бійці-патріоти. Вони, безперечно, є і зараз. Є нашіпобратими з ВО « Свобода » , що завжди достойно б’ються , як леви. Є достатньобагато міцних хлопців-патріотів серед прихильників опозиційних сил, що готові вбудь-яку мить стати пліч-о - пліч, щоб захиститилюдей і країну. Але потрібно, щоб це стало нормою і носило системний характердля більшості громадян. Крім того, зайва фізична підготовка ще нікому незашкодила, а тільки допомагала. Адже, всім відомо, що в здоровому тілі , і здоровий дух.

Кажу все це абсолютно серйозно і вважаю дане питання не просто важливим, авкрай необхідним. 18- и м все не закінчиться. Далі ще буде, несумнівайтесь. Вони не зупиняться… Але ми будемо насторожі! Отже, готуймося,гартуймося і тренуймося! Ми обов’язково переможемо!


P.S. Написав щиро. Поширення ідеї вітається.Передбачаючи можливу реакцію деяких дописувачів
, наголошую, що я не маю наміру пропагувати будь-яке насильство. А щодонеобхідності протистояти «бритоголовим», то мова йде виключно про захист відбандитського свавілля, від тотального і неприхованого наступу криміналітету наукраїнських громадян. Вибачте, але це наше законне право на самооборону. Колиміліція показово демонструє бездіяльність, ми маємо захищатися самі.

Останні записи