Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.04.2013, 20:15

Рабство чи свобода?.. Або чи буде Янукович "императором всея Украины"

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Залишилася доба до моменту, коли може бути прийнято доленосне для Києва рішення ВР щодо проведення виборів мера столиці та депутатів Київради. Кілька важливих думок напередодні акції 2-го квітня. Протягом останніх тижнів у своїх публікаціях я неодноразо

Всі ці дні ми спільно з друзями і соратниками, народними депутатами відопозиції та нашими активістами, щодня зустрічалися з киянами. Власноруч мироздали тисячі листівок із запрошеннями на акцію 2-го квітня, провели десяткиміні-мітингів, робили заяви в ЗМІ, давали інтерв’ю, роз’яснювали. Головноюнашою метою було донесення до максимальної кількості киян важливості подій, щорозгортаються в столиці. Ми робили все , що в наших силах, щобзгуртувати киян..

  Буду нечесним , якщо скажу, що нас вусьому підтримують. Ні. На жаль, зневіра, інфантильність, розчарування,роздратованість політиками та відвертий «пофігізм» ще глибоко сид я ть в душах та серцяхлюдей. Але, все ж, більшість киян схожа в одному. Вони ненавидять Януковича,ненавидять Попова, вони не сприймають і не визнають окупаційного режиму. Вонирозуміють, що столиці має бути повернуто самоврядування. І беззаперечно, Київ –місто опозиційне!

А чого хоче сам Янукович? Все просто. Він хоче абсолютної влади. Він хочебути « императорм всея Украины » . Єдиним іповноправним власником держави. Мало того, « імператорську корону » він хоче передавати успадок. Кому? Здогадатись не важко. Таке у нього « скромне » бажання.

Отже, відміна виборів у столиці - це репетиція відміни майбутніх виборівпрезидента і «узаконення» довічного панування мафіозного клану в Україні,державної «коза ностр
а ». Тобто, остаточна і цілковитаузурпація влади однією людиною (родиною). Як він це зробить? Є варіанти. Черезреферендум, розпуск нинішньої ВР (і введення 100%-вої мажоритарки),впровадження двопалатного парламенту, черговою зміною Конституції і т.д.Наразі, не про це. Головне, що для реалізації цих страшних, підступних іантидержавних заходів, диктатору необхідно зберегти контроль над столицею. А отчи готові бачити його тут на вічному « пристолі » ? Відповідь дадутькияни. Втім, я перконаний, звичайно, ні. 

Тому для Януковича Київ – «кістка у горлі». Бо він прекрасно розуміє, що хтоволодіє столицею, той володіє Україною. Ну а Київ, слава Богу, так і не став«донецьким». Київ залишився українським. Він був і буде форпостом демократії ісвободи в країні. Саме цього й боїться Янукович. Тому піде на все, щоб цеполамати.

Представники режиму налаштовані категорично. Виборів у Києві, за їхнім планом,не буде до 2015-го року. Прикриваючись очікуванням рішення КС (яке вже давнонаписане, я про це розповідав у попередніх публікаціях), вони будуть «тягтирезину» до упора. І максимум
, на що погодяться, тоце дострокові вибори мера. На два роки, без виборів до Київради. 

Але для нас це неприпустимо! Опозиція чітко наголошує на проведенні виборів якміського голови так і депутатів Київради. На цьому потрібно стояти до кінця!Блокувати трибуну, оточити парламент і стояти там до тих пір
, поки не дотиснемо.Маємо зрозуміти, що сьогодні питання Києва – це питання , якою буде вся Українавже в найближчий час. 

А захистити Київ зможуть тільки народні маси, тільки самі кияни. ОО
«Батьківщина»,«Свобода» і «УДАР» робитимуть все можливе (я в це вірю), але без підтримкилюдей нам нічого не вдасться. Це аксіома.

В останніх новинах, в коментарях
« спікерів » та політтехнологівБанкової дуже добре відчувається, що «регіонали» крутяться « як вужі на пательні » перед 2- и м квітня. Яку тількиєресь вони не вкидають у медійний простір проти опозиції. Мета зрозуміла:заплутати, посварити, відволікти, переконати людей, що нічого з мітингу під ВРне буде і т.д. Брешуть! Тому , що бояться. Як тарганилякаються світла, так Янукович і Ко бояться людей. Людей і лідера опозиції ЮліїТимошенко. Це дві головні патологічні фобії українського диктатора. Люди і Юля…

Втім, я переконаний, що освічені люди, інтегровані у інформаційний простір,усвідомлюючи політичну ситуацію в Україні та Києві, не вірять у всі ці дурниці,що прописуються на Банковій і озвучуються в пресі та на ТБ. 

Тому, все
- в наших руках. Ми здатні змусити їх виконати волюКиян. І тому, сьогодні, як ніколи , нам потрібна єдність.Єдність не тільки за партійною ознакою, а єдність київської грмади, готовоїзахищати своє місто від остаточного знищення. 

Насправді, питання стоїть дуже просто:
ч и готові ми бутирабами на службі зажирілих олігархів, якими керують диктатор і «стоматолог»? Я- ні! Чи усвідомлюємо ми, що відповідальні не тільки перед собою, а й передсвоїми дітьми? Я – так! 

Ну невже нам не соромно, що сьогодні «донецька орда», яка відчуває себе тутгосподарями, вважає нас мовчазним «стадом», а не людьми. Вони впевнені, що наслегко «нагнути» і залякати, що ми не здатні по-справжньому захистити своїЗАКОННІ ПРАВА.

Мене часто запитують, а чи прийдуть люди і скільки їх буде? Не знаю. Але вірю,що прийдуть. І їх буде достатньо багато, я перконаний і на це сподіваюся. Іскільки б їх не прийшло, я буду розуміти одне: це справжні патріоти України,справжні патріоти Києва. Переконаний, що 2-го наша боротьба не припиниться.Навпаки
, в она повинна продовжуватися і наростати.  

  Друзі, завтра під ВРпотрібно приходити не за партії, не за опозицію, не за її лідерів. Потрібноприйти за себе! Заради майбутнього своїх дітей, майбутнього нашого славного,вічного Києва! Ми не маємо морального права віддати його на поталуі розграбування цій кримінальній хунті.

Отже, головне - не бути байдужим і просто прийти. 

Я переконаний, що глибоко в серці значна більшість з вас підтримує мої слова,як би патетично для когось вони и не звучали. Але це
- не патетика. Це - реалії сьогодення. Залишилося зробитивибір. І він за вами.

Дуже важливо, щоб завтра
серед киян не спрацював принцип « і без менеобійдуться... » . Або « моя відсутність все - одно нічого невирішить... » . Це страшна помилка! Ні в якому разі так думати неможна! Кожний присутній під ВР на вагу золота, без перебільшень. Від кожного знас залежить успіх нашої спільної акції протесту 2-го квітня. Приходимо усі якодин! 

Друзі, ніякої політичної бравади. Вирішується питання: Рабство чи воля? Коженобирає для себе сам. Хоча, мабуть достатньо людей сьогодні розуміють, що давнознаходяться у латентному рабстві Януковичу. Хіба не досить? Напевно, вже наставчас все виправляти. 2012-й рік показав, що Київ наш! Він належить Киянам, а не«регіоналам» та їхнім посіпакам. Тож давайте разом вийдемо і доведемо, що ми –Люди, що ми – Кияни, що ми – Народ!

Ми зробили всеможливе. Годинник тікає… Ті, хто ще сумніваються, мають час прийняти рішення.Але варто усвідомити, що ми – творці своєї долі , і ніхто за нас її незбудує. 

Особисто я, буду увесь час знаходитися на вулиці, поряд з вами, поряд злюдьми. Сподіваюся багатьох з вас побачити і буду дуже радий живомуспілкуванню. Будемо разом! 

Один за всіх , і всі за одного! 

Отже, дорогі кияни,патріоти! Завтра, 2 квітня, о 9.00, прийдіть під ВР! В цей день вирішується нетільки доля Києва, а й всієї України! Не будьте байдужими! Ми маємо шансзробити потужний крок на шляху усунення режиму диктатури Януковича! Жоднихсумнівів у перемозі!

Києву - владу Киян! 
Останні записи