Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.03.2013, 13:20

Янукович – "кілер"

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Політична постать, що сьогодні тимчасово обіймає посаду президента України, виявилася справжнім «кілером»... Саме так. Він послідовно, системно вбиває демократію і свободу у великій європейській державі.

Вчорашнім незаконнимрішенням, яке виніс ВАСУ щодо позбавлення депутатського мандату СергіяВласенка, Віктор Янукович остаточно знищив парламентаризм в Україні! Поставленокрапку. В Україні офіційно встановлено диктатуру кримінальної мафії.

Власне, це відбулося значно раніше. В той самий момент
, коли лідераукраїнської опозиції Юлію Тимошенко, а також Юрія Луценка та інших опозиційнихполітиків було незаконно запроторено за грати. Але вчорашній ганебний,неправовий вердикт ВАСУ остаточно впровадив владу політичного терору в нашійкраїні. Знищено інститут законотворчості і саме поняття «статус народногодепутата України». Відтепер він існує тільки насиненькому посвідченні.

Це не патетика, не бравада, як комусь може здатися, це реалія сьогодення. Занинішніх обставин в Україні немає ніякого сенсу отримувати депутатський мандат.Він просто не потрібен. І справа тут не у недоторканності, котру, звичайно,необхідно скасувати, а зовсім в іншому.

Головне те, що від
тепер будь-який політик,незалежно від партійної приналежності, отримавши довіру ЛЮДЕЙ і увійшовши доВР, за бажанням відомої усім особи може бути позбавлений статусу нардепа. Дляцього потрібно тільки рішення продажного, антинародного «суду», котрим керуєособисто український диктатор.

Тобто, все просто. Мандат довіри дають люди, а відбирає Янукович. Тепер вінодин вирішує
, кому бути чи не бути депутатом. А люди? Йому байдуже.Адже він живе окремо від українського суспільства, у своєму власно руч створеному світі.Світі «межигірської розкоші» та «стоматологічних досягнень» успішного синаСашка. Для них «покращення» давно настали і діє один принцип – « все в сім'ю » . Цей принцип вони зуспіхом і реалізують. А країна та її мешканці їх не цікавлять.

Отже, ПАРЛАМЕНТАРИЗМУ В УКРАЇНІ БІЛЬШЕ НЕ ІСНУЄ! Це стало аксіомою. В ньомупросто немає необхідності. Усіма процесами в державі «рулить цар». А вищийпредставницький, законодавчий орган країни, Верховна Рада – це тепер простокрасива будівля на вулиці Грушевського.
Насправді, жахливо… Нас, українців, незалежно від національності тавіросповідання, поступово намагаються перетворити на слухняне і залякане«стадо» недолюдей. Від такої перспективи стає моторошно. Але ще не вечір…Переконаний, їм це не вдасться
н іколи.

За великим рахунком, в усьому, що робить Банкова
, проглядається якесьполітичне збочення. Хронічне, ледь не щоденне, гвалтування Конституції України,за останні роки стало для усього світу особистою « державницькоювізитівкою » Януковича.

Враховуючи це, одного зрозуміти не можу
. З 2010-го року вУкраїні присутні всі ознаки диктатури і політичного терору. Чому досі мовчитьцивілізований світ? Говорити-говорять, вже кілька років поспіль. Проголошуютьгнівні заяви, приходять на суди, все бачать своїми очами і сильно обурюються.Але чомусь конкретних і реальних дій нема. Нічого, окрім хоч і різких, але всеж, здебільшого , декларативних попереджувальних петицій. Може , так прийнято усучасній дипломатії? Така собі міжнародна гра у « дип пінг-понг » ? Можливо... Але тодіпотрібно ставити питання: з ким будувати « дипломатичні відносини » ? Невже з владоюкорупціонерів і узурпаторів можна вести серйозний цивілізований діалог?Напевно, ні. Ну, якщо тільки наших міжнародних партнерів не стримує дещо таке,про що ми не знаємо…

Втім, мені б дуже хотілося у цьому помилятися.

Скільки вже про це сказано-пересказано, але з огляду на нинішню ситуацію
, повторю.

Вкрай необхідно ввести жорсткі санкції: заборонити в'їзд у Європу і США тазаблокувати банківські рахунки особисто Януковичу, Сашку-
« стоматологу » , Пшонці, Кузьміну іще , бодай , кільком десяткамголовних приплічників режиму ( прізвища відомі ) . Все. Тільки це можехоч якось вплинути на нинішню українську владу. Вони дуже жадібні і страшеннобояться втратити награбоване. Тим більш, що левова частка їхніх грошейзнаходиться за кордоном, в офшорах і т.д. Такі санкції могли б стати справжнім«холодним душем» для представників кримінальної олігархії Януковича.

Хочеться вірити, що ситуація з черговим замовним і фальсифікованим судомнад Власенком підштовхне Євросоюз і США до більш жорсткої позиції щодоЯнуковича і його оточення. Хотілос
я б якомога швидше по бачити таку реакцію.

Власне, те, що відбулося вчора з Сергієм, сьогодні стосується кожного з нас. Іне можна закривати на це очі.

І на останок. Я розумію, що українська опозиція комусь до душі, а комусь – ні.Нічого ідеального не буває. Але головне, що опозиція в Україні є. І вона значносильніша і дієвіша
, ніж раніше. Подобається комусь чи ні,але тільки «Батьківщина» Юлії Тимошенко, «Свобода» Олега Тягнибока і «УДАл³талія Кличка здатні разом на державному рівні захистити українців. Саме цітри опозиційні сили спільно можуть ефективно протистояти «бульдозеру»Януковича.

На моє ж особисте переконання, зупинити окупаційну хунту на чолі з узурпаторомзможе тільки вулиця. Тільки люди, щирі патріоти, яким не байдужа доля імайбутнє країни, спільно з представниками опозиції припинять це жахливесвавілля.

В Україні Януковича Закони не діють. Поняття честі і сумління відсутні, а жоднідомовленості з
« регіоналами » не працюють, цедаремна трата часу. Домовлятися з шулерами немає жодного сенсу .

Звичайно, ефективність боротьби за визволення України залежить від консолідаціїта узгоджених дій усіх опозиційних сил. Потрібно йти в народ, підіймати,закликати, пояснювати. Інших варіантів звалити правлячий режим нема. Покизначні маси людей не об’єднаються проти тиранії, тут буде правити
« паханат » .

Отже, сподіваємося на підтримку українців і їхню співучасть у боротьбі заУкраїну. Без цього нічого змінити не вдасться. Зрештою, я не сумніваюся в тому,що раніше
чи пізніше, але Янукович і вся його « братва »  будуть відповідатиза свої злодіяння перед Богом і перед людьми.

Останні записи