Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.02.2013, 21:16

Угода між Україною і ЄС вже неможлива?

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

На жаль, так. Скорше за все, ніякої угоди не буде. Після останніх подій в Апеляційному суді це стало остаточно зрозумілим. Спостерігаючи увесь цей, спланований Банковою злочинний «шабаш», європейська спільнота навряд чи буде готова до підписання такого важ

Івідповідальність за це цілковито лягає особисто на Януковича.

Власне,черговим судово-правовим свавіллям під час розгляду « справи Щербан я» Печерським судом, Янукович мав наметі виконати кілька важливих для себе задач.

По-перше. Зановими ганебно сфальшованими ГПУ звинуваченнями незаконно запроторити лідераукраїнської опозиції Юлію Тимошенко на довічне ув язнення. І він буде робити для цьоговсе можливе, системно нехтуючи Конституцією і Законом, переступаючи усіелементарні норми загальної людської і християнської моралі.

А по-друге,Янукович запланував зірвати підписання Угоди між Україною та ЄвропейськимСоюзом. Немає сумнівів, що йому вже практично вдалося розвернути європейськийвектор України в інший бік. Адже його давня мрія – « злитися в екстазі » у МС зПутіним, Лукашенком та Назарбаєвим.

Януковичвпевнено рухає Україну в обійми до євразійських диктаторських режимів, щоблизькі йому по духу. А нинішня окупаційна влада послідовно намагається знищитинезалежність нашої держави.

Втімпереконаний, що здійснити це їм не вдасться.

Ну а будь-які дружні і справжніпартнерські відносини між Україною, ЄС та усім цивілізованим світом можливітільки після усуне н ня Януковича. Без цього нам нічого « ловити » на міжнародній арені. Це аксіома.

Останні записи