Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.02.2013, 11:03

Куди втече диктатор?

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Після падіння свого режиму Янукович не зможе отримати політичного притулку в жодній цивілізованій країні світу. Кілька слів про черговий судово-правовий фарс, зрежисований АП. А також про можливе майбутнє диктатури.

Вже нікогоне дивує відверто хамська і брутальна поведінка працівників міліції, зокрема«Беркуту» та «Грифону», по відношенню до народних депутатів від опозиції, впершу чергу до жінок. Це вже давно стало для них повсякденною нормою. Надхненнеслужіння кримінальній диктатурі, на жаль, перетворило цих людей в погонах навідвертих нехтувачів чинного законодавства.

Вже нікогоне дивує і поява «судді-близнюка» Кірєєва - пані Царевич. Ця дама в мантіїпримудрилася в перший же день хвацько «начудити» і познущатися надсудово-процесуальними канонами. Вс е ц е беззаконня і грубі порушення Конституції, свідчатьпро одне - владаналякана. Януковичем все більше рухає інтуїтивний тваринний страх перед лідеромукраїнської опозиції Юлією Тимошенко і перед неминучим крахом режиму.

Не будузупинятися на деталях вчорашнього інциденту в Печерському суді. Це тількипочаток і далі нас очікує ще тьма нових «сюрпризів» від влади під час такихсудових засідань. Але ж нам до цього не звикати. Тим більш, що в сім у се ясно ітак.

Влада дужепоспішає нашвидкоруч сфабрикувати черговий прокурорський фальсифікат по звинуваченнюЮВТ у «справі Щербаня», щоб не дати їй можливості взяти участь у наступнихпрезидентських виборах. Але навряд чи в Україні та й в цілому світі знайдетьсяхоч одна розсудлива людина, яка сьогодні довіряє ГПУ, Пшонці, Кузьміну, а тимбільше Януковичу і його продажним суддям. Адже, кому насправді було вигідневбивство народного депутата в далекому 1996-му , вже неодноразово говорили експертиі низка політичних діячів того часу. Колись цей «таємничий клубок» обов’язковорозкрутиться, і всі дізнаються ім'я справжнього замовника цього страшногозлочину.

Втім,незважаючи на тотальний пресинг і брудні провокації, які використовує Банковадля стримання своїх позицій, сьогодні вже очевидно, що кримінальний режимЯнуковича буде подолано. Це тільки питання часу. Немає сенсу загадувати абовизначати дату. Відсторонення Януковича від влади обов’язково відбудеться внайближчі кілька років. Можливо , ще до або відразу після президентських виборів-2015.

Тоді перед Януковичем і його «подільниками» обов’язкововиникне важливе питання: постати перед народним судом або негайно тікати зкраїни. І немає жодних сумнівів, що після всього, що відбувалося в Україні востанні роки, жодна цивілізована країна в світі не надасть Януковичу політичнийпритулок. Навіть Росія. Без сумнівів, кадровий гебіст Путін зі зрозумілихпричин його ніколи до себе не пустить. Тому Янукович може розраховувати тількина диктаторські режими Лукашенка, Уго Чавеса або Кім Чен Ина. Ну а в крайньомувипадку, він зможе сховатися в Аденській затоці у сомалійських піратів. Осьвони, напевно, точно приймуть його як свого. Адже у них так багато спільного .

Останні записи