Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.01.2013, 13:52

Майбутнього президента України оберуть на київських Виборах - 2013

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

На виборах мера столиці і депутатів Київради цього року фактично визначиться доля наступних президентських виборів.

Результат голосування на цих виборахстане одним із вирішальних чинників в майбутній президентській кампанії.

На того, хто перемагає в столиці, орієнтується переважна частина громадянУкраїни. Тому немає сумнівів, що вибори мера Києва і депутатів Київради у2013-му році стануть головною політичною подією року і закладуть потужнийфундамент для перемоги опозиційного кандидата на виборах президента України.

Незважаючи на те, що виборча кампанія ще не стартувала, не відомий формат ідата проведення київських виборів, потрібно бути готовими. Вже зараз всімопозиційним силам, зокрема, «Батьківщині», «Свободі» та «УДАРу» необхідновирішувати питання щодо висунення єдиного кандидата на посаду мера, а такожузгоджених кандидатів у мажоритарних округах столиці. Кількість округів длякожної політсили повинна визначатися, виходячи з результатів парламентськихвиборів 2012 року.

Зараз длянас просто необхідне чітке виконання політичних домовленостей міжпредставниками опозиційних сил. А також формування жорсткої виборчої стратегії,що включає в себе серйозну муніципальну програму негайного виведення столиці зсоціально-економічного колапсу і житлово-господарської кризи, які спричинилобездарне і грабіжницьке правління окупаційного режиму під головуваннням гебістаПопова.

Ми повиннібити по « донецьки х» на всіхфронтах. Як в політичній, так і господарській складовій. Щоб не дати жодногошансу узурпаторам на будь-яку спробу реваншу після їхньої поразки у 2012-му. Опозиційні сили забов язані діятизлагоджено і консолідовано. Саме цього чекають кияни.

У мене немаєсумнівів, що правильний підхід у вирішенні цих завдань принесе представникамопозиції перемогу на мерських виборах і близько 100 депутатських мандатів уКиївраді. Це дозволить завдати нищівного удару диктатору Януковичу в Києві істане потужним плацдармом для перемоги Юлії Тимошенко, як єдиного кандидата відопозиційних сил , напрезидентських виборах у 2015 році.

При цьому, незважаючи на впевнену перемогу опозиції у столиці на минулихвиборах до ВР, не варто розслаблятися. Потрібно ще більше закріпляти своїпозиції. Діяти жорстко і впевнено, щоб не розгубити довіру людей, зокрема,киян.

Останні записи