Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.01.2013, 01:33

Вбити Юлю...

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

«Сенсаційна» заява Пшонки на «зліпленому по-бистрячку» брифінгу щодо причетності Юлії Тимошенко до «справи Щербаня» - це чергова «домашня заготовка» Януковича.

Всебуло сплановано Банковою. На кінець дня, 18-го січня, коли мав відбутися суд уХаркові, їм потрібно було «пригасити» інформаційний вибух в суспільстві, щостався під час ганебних подій у харківській лікарні. Потрібна буламега-новина, яка б за значимістю могла «перебити» в ЗМІ  інцидентив лікарні та на суді. Тому вони швидкоруч зібрали журналістів на брифінгГенпрокурора Пшонки, де Янукович наказав йому негайно висунути звинуваченняпроти Юлі у замовленні вбивства бізнесмена. Звичайно, це повна маячня. Церозуміють усі нормальні і розсудливі люди. 

Чергові брехливі ісфальшовані звинувачення Тимошенко у справі «про вбивство Щербаня» - це ще одна явнаознака звірячого страху узурпатора перед лідером опозиції.  
 
Немає сумнівів, що у Януковича один сценарій - пряме фізичне знищення ЮВТ.Або ж доведення її до повного божевілля шляхом знущань, жорстоких тортур іцілодобового психологічного тиску. Хоча, я більше схиляюся до першого. Чому?Тому, що тільки Тимошенко, як найпопулярніший політикУкраїни, як лідер опозиції, здатна зупинити Януковича і впевнено перемогти йогона майбутніх президентських виборах.  
 
Саме тому, диктатор незбирається випускати її на волю живою. Це потрібно усвідомити. 
 
На жаль, всі українцістали заручниками параноїдальних настроїв однієї людини.
З огляду на це, єдина можливість не допустити найгіршого - максимальнийсуспільний та міжнародний розголос щодо подій в Україні. Проти режиму Януковичапотрібно підіймати, і українців, і увесь цивілізований світ. Інакше вони вб’ютьТимошенко, а країну остаточно знищать як незалежну європейську державу.
 
Останні записи