Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.12.2012, 17:58

Браво, Наталі!!! У неї "була мрія" і вона здійснилася...

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Мадам-«опозиціонер» в уряді «кровосісь»-«сімейників» на службі у Януковича.

Королевська-міністр тепер буде займатись питаннямисоціальної політики... Щоправда, я невпевнений, що вона розуміє, що це таке і зчим «його їдять», але це питання друге. Наразі, є факт призначення.

Цікаво, а скільки Ахметов і Ко заплатили «родині» за її крісло?Особисто я переконаний, що нинішня посада Королевської банально куплена у«Сашків-стоматологів».

Адже витрачені сотні мільйонів на її виборчу кампаніюпотрібно відбивати. Такі колосальні видатки, що пішли в «топку», у зв’язку зповним провалом на виборах, Наталці ніхто не пробачить. Змусять повернути,або...

Там «пацани»серйозні. Всім відомо, що «Донбас порожняк не гонит», можуть і в «асфальт...»,їм не звикати. Звичайно, боронь Боже, що до такого, але... З такими речами нежартують. Хоч-не-хоч, рано чи пізно, буде змушена віддавати борги олігархам.

От і виникає питання, а за рахунок чого і кого повертати? Накопанках стільки не заробиш, це точно... Отже, мабуть, за рахунок державногобюджету, за рахунок пенсіонерів та обіцяних їм 500 Євро пенсії та 1000 Євросередньої зарплати кожному українцю? Ну-ну...

А взагалі, якщо від серця, то Королевська гірша за будь-якутушку. Ганебно і відкрито проявила свій політичний цинізм, свою брехливу,підступну і зрадницьку сутність. Nocomment. Просто бридко...

P.S. До речі, справді шкода одного відомого футболіста, щотак мріяв стати великим політиком)). Він цілих 10 млн. грн (офіційно) вклав у«впередівців»)... Не здивуюся, якщо Наталка запропонує йому якусь посаду усвоєму міністерстві. Може, одним з заступників або, на крайній випадок,начальником якогось відділу)). Треба ж хлопця працевлаштувати).

Останні записи