Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.05.2011, 10:37

Віднині в Україні функціонує єдиний інвестиційний портал

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

«Віднині в Україні функціонує єдиний інвестиційний портал», - саме під таким гаслом проходила Всеукраїнська конференція для фахівців з питань залучення інвестицій, організована Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у період 26-27 травня у

«Віднині в Україні функціонуєєдиний інвестиційний портал», - саме під таким гаслом проходила Всеукраїнськаконференція для фахівців з питань залучення інвестицій, організована ПроектомАгентства США з міжнародного розвитку ( USAID ) у період26-27 травня у м. Ірпінь, що на Київщині. Де і було, власне, презентовано Українськийінвестиційний портал І nvestinUkraine . com . ua .

Український і нвестиційний портал ( www . investinukraine . com . ua ) має на метіоб ?єднати та уніфікувати інформацію про всі наявні інвестиційніможливості України задля встановлення швидкого та ефективного контакту ізінвестором за єдиним стандарним профілем україською та англійською мовами. Місія звичайно ж, ризикова, проте більш ніж здійсненна,оскільки адмініструвати та надавати оперативну інформацію про грінфілди, браунфілди,інвестиційні проекти будуть сертифіковані професіонали із інвестиційноїпромоції – випускники навчальної програми USAID Л ІНК – географія яких представлена усіма регіонамиУкраїни.

«Контент сайту є унікальним засвоєю суттю, оскільки уся інформація про той чи інший інвестиційний проект зведенадо ключових даних, є структуризованою та доступною. Щодо функціоналу сайту, то відомостіблоково поділені за регіональним та галузевим принципом, розроблена системапошукового механізму на сайті, де інвестор зможе здійснити, наприклад, пошукнеобхідної йому промислової ділянки за ключовими параметрами та потребами. Звичайнож, це лише бета-версія порталу та попереду багато роботи аби привести портал доналежного вигляду – заповнити усі інформаційні блоки порталу, додати англійську версію, виправити недоліки ізгіперпосиланнями, прописати релевантний контент на окремих сторінках, додатиможливість взаємодії із соціальними мережами тощо», - повідомив учасникконференції, заступник директора Рівненського регіонального центру з інвестиційта розвитку Дмитро Захарець, 

Аналогів для порталу « www . investinukraine . com . ua » в Українінемає, тому сподіваємось, що завдяки належній його підтримці центральними,регіональними та місцевими органами влади та при ефективній реалізаціїінструментів інтернет-маркетингу, Україна зможе залучити в свою економіку неодин мільярд гривень інвестицій.

Останні записи