Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.03.2011, 17:57

На стажування за океан

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

Про 18-денне ділове стажування заступника директора Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку, провідного експерта інноваційного порталу IntelPro.UA Дмитра Захарця.

Повернувшись зі Сполучених Штатів, дипломований професіонал з інтелектуальної власності Дмитро Захарець та, водночас, мій заступник відзвітував про проведену роботу із напрямку: «інтелектуальна власність: комерціалізація технологій», яка була організована Міністерством торгівлі США у рамках Програми Ділових Візитів SABIT.

Загалом, за 18 днів, проведених ним у США, проведено близько 40  робочих зустрічей. Ці зустрічі були, як правило, навчального характеру, або ж присвячені інструментаріям взаємодії із численними установами США, котрі ефективно працюють на ринку комерціалізації технологій.

«Я вражений побаченим і почутим. Після візиту, мені стало чітко зрозуміло, чому США – найрозвиненіша країна світу. Що ж, отримані знання, навички та, головне, контакти, дозволять мені якісно виконувати свою роботу у Рівненському регіональному центрі з інвестицій та розвитку та сприяти комерціалізації технологій українських підприємств, які, не зважаючи на важкий час та загальну кризу, впроваджуються, - повідомив Дмитро Захарець, – Незабаром планую бомбардувати мережу інтернет інформаційно-аналітичними матеріалами на базі отриманого досвіду, тому слідкуйте за нашими новинами».

Із повною версією звіту можна ознайомитися тут

Останні записи