Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.12.2016, 10:26

Що приніс нам Миколай?

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Цього року маємо від нього декілька «подарунків», які святкового настрою не додають.

Вчора був день чарівногодитячого свята! Потайки, ми усе життя мріємо про подарунки під ялинку відСвятого Миколая та інших казкових персонажів нашого дитинства. Але дорослимМиколай приносить лише те, що ми заслужили. Тому, цього року маємо від ньогодекілька «подарунків», які святкового настрою не додають.

Погляньмо, наприклад, нарезультати виборів до місцевих громад. За попередніми підрахунками, у нових об'єднанихтериторіальних громадах (ОТГ) на виборах минулої неділі серед обраних голів ОТГперемогли кандидати, висунуті територіальними організаціями партії БПП «Солідарність»- 96 місць, представники ВО «Батьківщина» - 11,«НАШ КРАЙ » - 2, УКРОП - 2, ВО «Свобода»- 2, «За конкретні справи» - 2, Самопоміч - 1, Радикальна партія - 1. 
 
Тобто, якщо за різнимиопитуваннями, понад 80% населення діючий владі не довіряє, на практиці власнудумку виборці продовжують залишати на кухні. А вибір і надалі роблять під тискомадміністративного ресурсу та за солодкі обіцянки численних «миколайчиків»місцевого масштабу. Отже і змін хочеться і відстоювати свої права «колеться».На що ж в цій ситуації сподіватися? 
 
Вкладникам «Приватбанку» Миколай, наприклад,подарував паніку. На думку послів G -7, націоналізація «Привату» робиться для того, « щоб підтримати Україну і працюватиразом, щоб сприяти макроекономічній і фінансовій стабільності, поліпшеннюінвестиційного клімату, і допомогти українському народу продовжувати шлях доекономічного процвітання». Отже, панікувати не слід. Подейкують, правда, що допізнього вечора в неділю тривали переговори з Миколаєм про те, кому дістанетьсяголовний бонус внаслідок цієї масштабної націоналізації. І, як завжди вУкраїні, головні подарунки отримає наше найвище керівництво. От і чудесно! Аджена акції протесту наші громадяни виходять, переважно, за гроші? Значить своїподарунки вони вже отримали. А наш президент з командою поплічників на мітингине ходить. Значить він і має отримати вагомий подарунок від Святого Миколая! Аяк ви думали? 
    
Звичайно, в історії України бували ібільш важкі часи. Навіть тоді, Миколай знаходив можливість привітати чемнихдіточок. От тільки дорослі постійно забувають історичні уроки і своєюбайдужістю та жадібністю періодично доводять нашу державу до руїни.
Останні записи