Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.09.2016, 10:03

Де Тепер Правда?

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Аксіома – війна не може закінчитися миром без перемоги однієї із сторін. На що розраховує Україна? На безкінечну перестрілку на лінії розподілу? Як далі жити людям на цих територіях? Чому ми вважаємо, що Росія незабаром виснажиться або її зупинить тиск між

Всутінках Надія Савченко потрапила в ДТП. Збіг обставин? Замах на знаковуперсону українського політичного звіринця? Знак долі?

Нащастя, усі фігуранти дорожньої пригоди залишилися живі. Питання війни і мирупродовжуються вирішуватися цілим загоном українських перемовників у складіЛеоніда Кучми, Ірини Геращенко, десятків інших «дипломатів» і, безумовно, нашеюНадією.

Які передбачалося, перемирря на Донбасі знову супроводжується жертвами середукраїнських воїнів. Тривають іненсивні бої з використаням великокаліберноїзброї, мінометів, артилерії.

Скількироків буде тривати ця ситуація?

Аксіома– війна не може закінчитися миром без перемоги однієї із сторін. На щорозраховує Україна? На безкінечну перестрілку на лінії розподілу? Як далі житилюдям на цих територіях? Чому ми вважаємо, що Росія незабаром виснажиться абоїї зупинить тиск міжнародної спільноти? Адже в ральності ми бачимо протилежне.

Українськавійськова організація виступає за вирішення пробеми з донецькими терористамивійськовим шляхом. «Батьківщина або смерть!» має стати також українськимгаслом. Але влада своїми діями сповідує згубну концепцію «ні війни, ні миру».Така стратегія виснажує країну, зневірює людей і компрометує нашу країну в очахіноземних партнерів.

Требавизначатися! Скільки років будуть ще тривати перемовини про обмін полоненними?Хто з ким і про що там ведуться торги?

Якщоми говоримо про амністію, слід не обмежуватися пустопорожніми балачками, а беззастережноамністувати героїв АТО, окрім тих, хто заплямив свою совість злочинами протилюдяності.

Вкінці кінців, українська армія має бачити чітку перспктиву, розумінняподальшого розвитку подій, усвідомлення ціни мети, за яку наші воїни чи нещодня платять своїм життям.

Апоки що нам залишається смакувати «жовті» новини. Що ж сталося з Надією?Звичайний дорожній інцидент чи замах на життя героїні партії «Батьківщина»?

Останні записи