Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2016, 15:52

Пам'ять, що надихає, єднає і зміцнює віру у перемогу!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Закликаємо усю патріотичну спільноту об’єднатися навколо громадської ініціативи «СПАС-23» для належного вшанування пам’яті Героїв України.

В нелегкідля нашої Батьківщини часи намагаємося усіма силами допомагати зміцненнюдуховної могутності українського народу, плекати життєдайну силу історичноїпам’яті, як фундамент для звершень майбутніх поколінь. 

Силамигромадського об’єднання «Українська військова організація СПАС-23» цього рокуми плануємо зробити вагомий крок вперед в реалізації масштабного гуманітарногопроекту з перетворення історичного пам’ятника некрополя Аскольдова Могила вМеморіал Героїв України.

На цьомусакральному для нашого народу місці має утворитися осередок увіковічення нарідній землі багатьох її героїв, котрі віддали своє життя за наше незалежне майбутнєі знайшли свій останній притулок по всій Україні та закордоном.

У нашихпочинанням ми не можемо обійтися без допомоги держави. З радістю повідомляємо,що київська влада простягнула громаді руку допомоги – наші офіційні зверненнядо заступника міського голови столиці Геннадія Пліса отримали позитивну, аголовне – дієву відповідь.

Завдякицьому маємо надію, що вже у квітні зможемо здійснити урочисту церемоніюперепоховання на Аскольдовій Могилі героїв Крут, похованих на Лук янівському кладовищіу Києві та селищі Городище Черкаської області.

Цього року обов’язковомаємо також здійснити подорож з далекого Роттердаму до рідної домівки праху лідераукраїнської нації Євгена Коновальця, чим гідно вшанувати 125-ту річницю від днянародження Героя.

Плануємотакож провести відповідні наукові дослідження з метою уточнення місцьрозташування усіх попередніх поховань, що відбувалися на цьому місці.

Тожзакликаємо усю патріотичну спільноту об’єднатися навколо громадської ініціативи«СПАС-23» для належного вшанування пам’яті Героїв України. Сьогодні наш спільнийвнесок у благородну справу відновлення історичної справедливості вже завтрапринесе довгожданий врожай відродження справжньої Української державності!

Останні записи