Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.02.2016, 10:56

Право на захист

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Легалізація зброї в Україні допоможе забезпечити конституційні права і свободи людини.

Володіннязброєю - невід'ємне право кожного соціально активного, відповідальногогромадянина.

Вскладних умовах військових дій країна буквально наповнилася зброєю, яка, нажаль, заполонила переважно чорний ринок, задовольняючи кримінальний попит.

Мибачимо, як стрімко зростає сумна статистика злочинів та побутових конфліктів іззастосуванням вогнепальної зброї та військових боєприпасів.

Якзахистити права законослухняного громадянина в цих небезпечних умовах?

Нанашу думку, цьому має сприяти легалізація володіння зброєю в нашій державі.

Легалізаціязброї в Україні допоможе забезпечити конституційні права і свободи людини направо захисту і оборони, недоторканності житла та сімейного простору. Тим більше,у світлі неспроможності ефективно гарантувати положення Конституції України таінших законів органами правопорядку.

Легальнеозброєння громадян викликає т. зв. стан "взаємної ввічливості" імаксимального порядку, за якого кожен потенційний агресор буде змушений рахуватисяз небезпекою отримання адекватної відсічі.

Сьогодніосновною причиною побоювання влади щодо легалізації зброї є страх передозброєним народом, котрий зможе повернути зброю проти аморальної та злочинноївлади.

Але заумови взаємної довіри між владою і народом ця небезпека зникне «як роса насонці».

Українці- люди, які прагнуть жити вільно і в дусі взаємної поваги. Вільне володіннявогнепальною зброєю є одним із інструментів досягнення цієї мети.

Протягомусієї історії українського роду, наш народ тримав слово і носив зброю для йогозахисту. І насправді дуже прикро, що сьогодні доступ до зброї переважно маютьне чесні громадяни, що тримають слово, а бандити і корупціонери.
Останні записи