Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.02.2016, 16:33

TREE cycle. Активна робота триває

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Подальший розвиток проекту TREE cycle гармонійно вписується в концепцію розвитку біоекономіки України.

Концепція ефективного господарювання, закладена в основі нашого проекту,знаходить підтримку в середовищі лідерів вітчизняного бізнесу.

Як і передбачалося, логістичні системи переробки вторинної сировинидомогосподарствами концентруватимуться, у першу чергу, навколо розвинутих мережроздрібної торгівлі.

З самого початку, активно над втіленням ідеї TREE cycle вжиття працює компанія «АТБ-маркет», оцінюють можливості втілення новихпринципів стимулювання споживачів до утилізації побутових відходів торговельнімережі АШАН і NOVUS.

Більше того, FOZZY GROUP , наприклад, розглядає концепцію TREE cycle не лише зточки зору очевидних комерційних переваг, але й через призму формуваннясучасної екологічного світогляду своїх клієнтів. Тому FOZZY GROUP виявляє готовність активно співпрацювати в цій сфері з громадським таекспертним середовищем.

Аналізуючи перебіг реалізації проекту, ми вже сьогодні можемоконстатувати ряд позитивних тенденцій. Вітчизняний споживач, котрий усвідомлюєважливість збереження навколишнього середовища, готовий охоче споживатипродукцію вторинної переробки паперу і знаходити естетичне задоволення навітьтоді, коли виготовлений на Калинівсьокому або Миронівському комбінаті блокнотматиме незвичний, приміром, сірий колір. Головне, що такий споживацький вибірсприяє економії ресурсів і збереженню довкілля.

Зростає впевненість, що якісно нова поведінка споживача є не простоданиною моді, а справжнім стійким трендом, котрий формуватиме навичкиефективного господарювання українських домогосподарств у наступні десятиріччя.

Подальший розвитокпроекту TREE cycle гармонійно вписується в концепцію розвиткубіоекономіки України. Таким чином формується асиметрична відповідь навідставання нашої від держав «золотого мільярду»  - ми маємо використати шанс створення нанашій землі першої в світі ефективної економіки на базі органічного укладужиття!
Останні записи