Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.02.2016, 14:13

Любити Батьківщину!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Події, що розгортаються на теренах України пробудили ментальність нашого народу - стояти за своїх братів.

Майже століття назад наш народзіштовхнувся з подібною критичною ситуацією. І в 1918 році і сьогодні йдетьсяпро виживання Української державності під тиском внутрішніх протиріч ізовнішньої агресії. Що тоді, що тепер нерішучість політиків обурює українськийнарод і збільшує недовіру до влади. Але це не зламало дух синів та дочок своїземлі. Бо і тоді, і тепер на захист країни стали добровольці, а на допомогудобровольцям стали волонтери.

Події, що розгортаються на теренахУкраїни пробудили ментальність нашого народу - стояти за своїх братів. Війнавирвала молодих юнаків з рук матерів, дорослих чоловіків з сімейного вогнища, асміливих дівчат з обіймів долі. Так само, у 1918 році, ще зовсім юні учні, алевідважні хлопці, зупинили близько 4-х тисяч більшовицьких військ поблизумістечка Крути.

Саме від Крут починається етапформування ідеології цінності справжньої національної позиції. Багато хто ізсучасних бійців спирається на постаті відомих історичних героїв, які так самоборолися за Батьківщину, як і вони тепер.

 Іякими б суперечними сторонами не описували життя Євгена Коновальця, в очаххлопців на фронтовій він є героєм. Він, як і вони, покинув все заради рідноїкраїни, віддаючи кожну хвилину життя за її існування.

Як багато добра принесли юні патріотиУкраїні, як відважно вони боролися за її права. Вшановувати пам'ять героїв -ось, що має бути закладено в свідомості кожного. Згадувати про їх подвиги нелише раз на рік, а й ніколи не забувати!

Останні записи