Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.01.2016, 22:19

НЕП: починаємо працювати на перспективу!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Активні і розумні – ми самі маємо керувати процесом, лише від нас залежить краще майбутнє України.

2016 рік стає для нас роком нових ідей і проектів.

Складна ситуація в державі не залишає нам альтернативи – ні влада, нізакордонні друзі не допоможуть нам подолати кризу.

Активні і розумні – ми самімаємо керувати процесом, лише від нас залежить краще майбутнє України. Тому найближчої середи о 19.00 у приміщенні кав’ярні київського театру «Браво»ми відкриваємо гостинні двері Дискусійного клубу НЕП.

НЕП – це Нова Екологічна/Економічна/Енергетична/Етнокультурна/Ефективна Політика нашоїДержави . Вона завжди починається з ідей, котрі народжуються у спільних дискусіях. В основі нашого проекту – пошук найновіших рецептів ефективногогосподарювання, здатних виштовхнути Україну з прірви депресії та розчарування іоздоровити життя українського суспільства, відкрити нові шляхи розвитку дляукраїнської молоді.

Наша робота буде системною. Ми не маємо права загубити гарні починання употоці словоблуддя. Кожне раціональне зерно, усі важливі думки спікерів Клубу будуть занотованіі доступні для широкого загалу мислячої аудиторії. Підсумком нашої роботи стане видання, яким зможе керуватися в роботі івлада, і підприємницька спільнота, і будь-який громадянин України, котрий бажаєсамовдосконалюватися і хоче якісно змінити своє життя.

Екологія і економіка, енергетика і життєва енергія, питання сталогорозвитку та духовна сила історичної спадщини – все це буде у фокусі діяльності нашогоКлубу, все це ми хочемо осмислити і виробити практичні пропозиції для нашогосуспільства.

Віримо в успіх! Його можливо досягти лише спільними зусиллями – тому відкриємонові сторінки української історії разом!

До зустрічі ввечері 27 січня! 
Останні записи