Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.01.2016, 15:17

Його дім – Україна!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Підтримайте петицію щодо перенесення праху видатного політичного і громадського діяча, полковника УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця на територію Софії Київської!

Протягомсвого життя син України, Євген Коновалець, боровся за її честь та гідність. Вінсамовіддано займався організацією армії, виховував патріотичність бійців тавчив їх бути патріотами. Його можна сміливо назвати провідником українськогонароду.

І щоб неговорили про нього, які б суперечки не точилися сьогодні навколо його постаті -ми віримо у те, що героїв треба шанувати. Історія має примирити усіх.

«У вогніперетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю» - таксильно вірив Євген Коновалець в наш народ. З цим гаслом й до тепер мивідстоюємо свої права.

Тож давайтевшануємо Євгена Коновальця і захистимо його права, адже наші він захищав всесвоє життя. Я ще раз звертаюсь до патріотів України, які шанують своїх предківі завдячують їм можливістю жити у незалежній державі.

Підтримайтепетицію щодо перенесення праху видатного політичного і громадського діяча,полковника УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця на територію СофіїКиївської!

https://petition.president.gov.ua/petition/19480 

Петиція,розміщена на офіційному інтернет-представництві Президента України, на сьогоднінабрала лише 0,1 відсоток від потрібного. Невже Євген Коновалець не заслуговуєспочивати на землі, за яку боровся. Невже українці забули його ім'я?

Останні записи