Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.11.2015, 11:28

А вашу дитину хрестив Путін?

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Пан Медведчук має багато об'єктів від "Спорт-тур", "Терра-інвест" та "Укркапітал": квартири, будинки, особняки, бази відпочинку, земельні ділянки. Все це сягає 10 тисяч кілометрів по всій Україні.

Сірий кардинал української політики часів КучмиВіктор Медведчук в своєму блозі Livejornal представляє виключно "проукраїнські"ідеї. "Представник" України на Мінських перемовинах переймається"проблемами" постмайданної влади та "залежністю" країни відЗаходу. Це можна побачити перечитавши заголовки його останніх публікацій:"Недовольство действиями власти достигло "домайданного"уровня", "Европейцы научат украинцев работать плохо", "Слугинарода хотят жить по-барски", "Еврореформы как путь к дефолту".

Колись він був архітектором юридично-судовоїсистеми, а зараз саме в судах у нього відбирають особняк на Оболоні та вСімеїзі (а це не єдині його "чесні надбання"). При цьому відбирають іукраїнський, і російський суд. Що символізує давно відому істину – зрадникніколи не буде своїм серед чужих. Не може бути кум Путіна своїм для українців,не може бути своїм для росіян наш співгромадянин.

Хотів би для повноти картини просто перелічити найвідомішіоб'єкти його н-кількісті особняків про які повідомляє Еveryday.in.ua:

1) Віктор Медведчук володіє 6,16 га на вул. Вишгородська,150та 152. На цій ділянці в п’яти кілометрах від януковичевського"Межигір’я" у нього є резиденція загальною площею майже 3 тис кв. м.,з них жилплощі 438 кв.тм.

2) На Оболонській набережній Медведчук є ще ближчим доЯнуковича. Йому через фірму "Спорт-тур" належить будинок №57, а сім’ївтікача-президента – №33.

3) Це найкрупніший об’єкт компанії"Спорт-Тур" загальною площею споруд майже 6 тис кв. м., включаючитераси, басейн, вертолітний майданчик. Маєток зведений на території колишньогосанаторію ім. Баранова, що припинив свою роботу на початку 2000-х. У 2013 роцівиник скандал, бо "Спорт-Тур" відгородив від моря парканом дитячийпротитуберкульозний санаторій. Саме тут у 2012 році він приймав свого кума –Володимира Путіна (російський президент є хрещеним батьком доньки Медведчука ітелеведучої Оксани Марченко, хрещена мати – дружина російськогопрем’єра-міністра Світлана Медвєдєва).

Пан Медведчук  має ще багато інших об'єктів від "Спорт-тур","Терра-інвест" та  "Укркапітал":квартири, будинки, особняки, бази відпочинку, земельні ділянки. Все це сягає 10тисяч кілометрів по всій Україні(а може й світу).

Останні записи