Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.11.2015, 12:56

Краще б на фронтах так одягали!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Справжня мета влади - довести усьому світу, що українці не здатні мати свою державу і керувати нею.

За час моєїгромадської діяльності, найчастіше я наголошував на тому, що Україна повиннамати свою ідеологію, суто українську стратегію, яка підходить нашій державі.Але кожного разу до влади приходять "прорадянські спеціалісти", якіне те, що не можуть створити українське, а й нищать вже те, що ми маємо. Хібасьогочасні події не показують нам, що ніхто, чуєте, ніхто крім нас самих, незможе врятувати Україну.

Я цілком солідарний зВасилем Філіпчуком, щовсе, що зараз робить українська влада - від політичних рішень до кадровихпризначень чи дій правоохоронних органів- намагається довести усьому світу, що українці не здатні мати свою державу ікерувати нею. 
Безкінечна корупція, обман у прямому ефірі, тьорки,дєлєжи, історія з Корбаном, обстріли, чергові варяги у владі... Скількиможна давати привід світу насміхатися над нами? Ми ж розумний, вправний, працьовитий народ.

Блокування міліцією на цілий день Михайлівської площі - нуточно як це роблять у авторитарних азіатських чи африканських країнах. Усіхпроганяють як собак - бо буде їхати "охраняємая лічность". А хто буде охороняти народ, націю, суспільство?Декілька сотень чудово одітих у чорне, синє і хакіправоохоронців. Люди обходять і плюються говорячи, що краще би на фронтітак одягали.

Радує лише одне - хлопцям у формах соромно. Ховають очі відпоглядів. Розуміють - який це все абсурд...

Останні записи