Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.09.2015, 00:01

Офіційна заява УВО СПАС-23

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

(щодо проголосованих змін до існуючої Конституції України, які були протягнуті до Парламенту 265 зрадниками України)

Українськавійськова організація створена для миттєвого реагування на виклики, якіпотребує нація. Все, що пов'язано із загрозою національної безпеки та обороникраїни, збройною агресією, знищенням волонтерської та громадської діяльностей,захистом прав та інтересів нації безперечно стосується і нашої військовоїорганізації. Події, які відбувалися вчора під Верховною Радою України не моглизалишити нас без уваги. 

Насьогодні, громадянське суспільство в Україні сформувало довіру до існуючоївлади, доцільності її інститутів, а в результаті отримало ляпас в свою сторону.УВО СПАС-23 у відповідь на "замах" щодо України 265 іудами пропонуєконкретний дієвий засіб - вичавлення представників народу, які знехтувалиїхньою довірою і не виконали своїх прямих функцій перед державою. До кожногодепутата з 265 застосувати жорсткий громадський пресинг зі 100-відсотковимабсолютним бойкотом діяльності, а саме - не надавати можливості реалізовувативласні проекти й ідеї, які обходять інтереси народу. Всі засоби громадськоговпливу схвалюються, окрім тих, що суперечать закону. Найдієвішим, на нашпогляд, засобом все ж є той, коли виборці, як політичної сили, так мажоритарнихокругів, висловлять своє пряме бачення їхніх дій ("тухлі яйця","квашені помідори", "виставлення на загал публічногожиття"). І тут вже, друзі, втрачаються принципи моралі, що є неприйнятнимдля владних структур України. Думають, всі розуміють, що закликати допротиправних дій ніхто нікого не буде, адже в нас достатній"асортимент" громадського впливу. Ми маємо, в тому середовищі, дезнаходиться 265 зрадників, виявити нутро кожного.

Тому, умене є пряме відкрите звернення до осередків української військовоїорганізації, до громади, до всіх учасників бойових дій, до будь-якого свідомогогромадянина: кожен із 265 виявився зрадником України і проголосував за зміни доКонституції України безпосередньо має бути виявленим громадськими засобами дляоприлюднення його справжньої суті (місто проживання, місце дислокації, формапартійного приналежності). 

Зрозвитком таких, неприємних мені і державі, подій я особисто позбувсянеприємних мені прізвищ(депутатів, які проголосували за зміни до КонституціїУкраїни) у соціальних мережах та колах мого спілкування і співпраці. Заохочуюкожного громадського діяча, представника української військової організації,активного громадянина України взяти собі за об'єкт того зрадника, якийпроголосував за зміни до Конституції України і через засоби громадського впливудосягнути своїх цілей ідентифікувавши "сєпарського троянського коня". 

Українськийнарод не може виступати проти влади, адже владою є він сам. І тепер народ ведеборотьбу з тими, хто від його імені нехтує національними інтересами. Аджеінтереси народу, які представляють зрадники, або, як вони себе ще називають,"влада", категорично різняться зі справжніми інтересами нації. Необрана народом влада, який довіряє їй найцінніше - своє життя, намагаєтьсянавести лад в країні, а справжня НАРОДНА ВЛАДА під стінами Верховної РадиУкраїни бореться за свої права.

Яособисто обіцяю, що візьму на себе головного зрадника української ідеї - головуВерховної Ради України Володимира Борисовича Гройсман і доведу всім, що він тежприбічник чужої сторони. Ще за часів Святослава Хороброго, коли він вівборотьбу і отримав перемогу над Хазарським каганатом, була використаназрозуміла форма звертання до ворога - "Йду на Ви". Так от, панеГройсмане, я особисто "йду на Ви"!

Останні записи