Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.04.2015, 02:07

За рибу гроші

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Слідкуйте уважно за сценарієм, який застосовується в рибній галузі, бо це основа розпродажу української власності, в тому числі й української землі.

Дорогі друзі, як ми й писали, що розпродаж Українипочнеться з АПК, хочу вам представити історію за які гроші намагаються продатирибу. Може в якості компенсації за програний суд в Лондоні , може яквідпрацювання дієвого сценарію розпродажу української власності, а може і одне,й друге, шановному підприємцю Хіллару Тедеру намагаються віддати рибну галузьчерез Коваліва Ярему Богдановича (http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B2_%D0%AF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0),який до вчорашнього дня керував підприємством Arricano Commercial Real Estate (http://www.capital.ua/ru/publication/23197-rekorda-ne-budet-developery-otkladyvayut-sroki-sdachi-v-ekspluatatsiyu-torgovykh-tsentrov).

Чому до вчорашнього дня? Бо є плітки, що за поданнямдо Кабінету Міністрів України від Міністерства агропромислової політики,шанованого підприємця та юриста пана Коваліва пропонують на посаду Головидержавного агентства рибного господарства України (http://darg.gov.ua/). Ау нас, в українців, виникає питання за якими такими чеснотами чи конкурснимипроцедурами з'являється такий кандидат? (При всі повазі до пана Коваліва Я.Б.). На мою думку все дуже просто — Україна починає розпродаватися з АПК іперший крок, безпосередньо, рибна галузь (http://gazeta.ua/blog/48020/rozprodazh-ukrayini-pochnetsya-z-apk).

Чому я так думаю? А думаю я так, бо жорстока боротьбаміж паном Адамовським (http://politrada.com/dossier/Andrej-Grigorevich-Adamovskij/)та паном Хіллером (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80,_%D0%A5%D0%B8%D0%BB%D0%BB%D0%B0%D1%80)за українську власність за рішенням Лондонського суду віддає перевагуросійській стороні.  "Лондонськийарбітраж своїм рішенням від 31 березня 2015 дав однозначну відповідь - Аrricanoвиконала опціон, і має повне право знову стати одноосібним власником 100% акційкомпанії Ассофіт, і, відповідно ТРК SkyMall. На жаль, для вирішення конфліктуодного лише англійського правосуддя недостатньо. У вересні та грудні 2014 рокунашими опонентами було здійснено ряд незаконних дій, які "розмили"структуру права власності на проект "- прокоментував член ради директорівArricano Real Estate Ярема Ковалів. Зрозумівши, що отримати бажанебуде складно й не так швидко, компанія поважного інвестора та підприємцяХіллара Тедера націлилась на українську рибу. Для цього, я думаю, пан Ковалів йзапропонований на посаду Голови державного агентства рибного господарстваУкраїни. На щастя для них ( Arricano Commercial Real Estate), і, напривеликий жаль, для української громади в рибному господарствізалишилося ще чим підживитися. Одним махом, за звичною поведінкою девелоперів,продають гуртом (“оптом”) українську рибу. Все це робиться для підготовки тафасування за західним зразком окремих малих пакетів й з єдиною метою - заробитишалені гроші. Хто до цього працював, кому що належало, які думки є у громади, ів тому числі й громади рибалок України(http://www.ribaki.org.ua/rus/main.php),великим гравцям байдуже. Байдуже - які стратегії, які думки у народущо до свого майбутнього і долі України, як аграрної держави йрозвиток всіх її галузь, в тому числі й рибної, зараз в діювступають хижацьки закони великого бізнесу. Поглинання, роздріблення на ласішматки та їх продаж за максимальною вартістю. Слідкуйте уважно за сценарієм,який застосовується в рибній галузі, бо це основа розпродажу українськоївласності, в тому числі й української землі.

Земля і воля! СлаваУкраїні!


Детальніше про перспективи рибної галузі України: https://www.youtube.com/watch?v=-fDFB26Xkp8

Останні записи