Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.10.2014, 10:34

Країна нескінченних виборів: як зробити політичну рекламу корисною?

Голова Руху національного розвитку "Єдина Сила"

Якщо вибори – це перманентний стан нашої держави, то давайте зробимо так, щоб гроші, які витрачаються на політичну рекламу, спеціальним чином оподатковувались, перераховувалися в окремий спецфонд і йшли на потреби армії та/або на лікування поранених бійці


Не хочеться узагальнювати, алебільшість нинішніх лідерів електоральнихсимпатій щедрими спонсорами українськоговійська, чесно кажучи, не назвеш.

І ця проблема вдаваною люстрацієюта виборами не вирішиться. А повернутисядо неї все ж доведеться. Держава не маєкоштів для створення сучасної військовоїінфраструктури, а громадянське суспільство(попри ініціативи з постачання військовихзброєю, речами та харчами) власнимисилами з цим завданням впоратися неможе.

Залишається лише проштовхуватиідею використання політичної рекламияк форми державного спонсорства, боінакше встановленням «справедливості»в Україні займатимемося вже не ми, авуличні радикали з зовсім іншимипоглядами на механізми перерозподілуолігархічних грошей.

Останні записи