Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2015, 18:10

Яким був Сашко Білий

Антиквар, галерея "АтрибутЪ"

Можливо йому не вистачало толерантності та ораторської майстерності, але щирості і гідності у нього б вистачило на всіх правоотримувачів і бенефіціарів революції гідності

Я познайомився з Сашком у2007 році, коли наша компанія будувала водогін недалеко від Рівненськоголітейного з-ду. В якийсь момент двоє місцевих бульдозеристів,  взятих нами на субпідрядні землерийні роботи змовилисяі підняли в 1,5 рази розцінки  на своїпослуги. Ми відмовилися.  В результаті надекілька днів укладені труби залишились не зариті. Звісно  це спричинило ряд незручностей для мешканціврайону, почалися скарги. Ми терміново шукали техніку на заміну. А я також був змушений приїхати у Рівне на «ковьор»до замовника.

На ранок під’їхав Сашко з своїмихлопцями, підтягнулися місцеві мешканці. Наше знайомство почалося на підвишенихтонах, але через годину ми вже сиділи в кафе і розмовляли, а на завтра обидвабульдозериста прибули з своєю  технікоюна наш об’єкт і приступили до своїх обов’язків, по старим розцінкам. Потім він підтягнув нам ще одного… Після здачиоб’єкту  в експлуатацію ми зновузустрілися і я попросив Сашка прийняти в дар частину, з зекономлених наземляних роботах, коштів. За три місяці набігала досить суттєва сума.  Він відмовився, але  розповів про невелику проблему з газовимитрубами маленького діаметру, для когось з своїх близьких у селі. Ми її з радістювирішили.

У нього буле дужезагострене відчуття справедливості, і він складно підлаштовувався до новихобставин… Сашко  буквально з першогопогляду міг розгледіти  в  людині хабарника, і ще на відстані, буквальнона нюх відчував  щурів і покидьків.  Можливо йому не вистачало толерантності таораторської майстерності, але  щирості  і гідності  у нього б вистачило на всіх  правоотримувачів  і бенефіціарів   революціїгідності.

Останній раз ми бачились усічні  минулого року.   Вінбув ідеаліст, в ірив, що Майдан  винесе на поверхню порядних і талановитих українськихуправлінців, і що через рік другий заживемо…

Вічна пам'ять 

Останні записи