Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.08.2014, 19:21

Складаємо ТОП-100 ворогів України

Антиквар, галерея "АтрибутЪ"

Якщо колись буде складений рейтинг ТОП-100 ворогів України, цей чолов’яга посяде там почесне місце десь у другій десятці. Знайомтесь - Юрій Баклагов, громадянин Росії, а за сумісництвом мер зайнятого російськими бойовиками Краснодона.

 Якщо колись будескладений  рейтинг ТОП-100 ворогівУкраїни, цей чолов’яга посяде там  почеснемісце десь у другій десятці. Знайомтесь - Юрій Баклагов, громадянин Росії, а засумісництвом мер зайнятого російськими бойовиками Краснодона.

Юрій Борисович був присутній на всіх без виключення оперативних нарадах у В.Болотова,і пильно слідкував за виконанням доручень «великого кормчого ЛНР» у себе вКраснодоні.  В останні дні нашогоперебування у «ЛНР», коли українська армія нарешті почала активну фазу оточенняЛуганська, Баклагов для безпекиБолотова запросив його перебратисяу Краснодон і запропонував останньомуоселитися у своєму будинку (колишній відремонтований дитячийдітсадок). Місцеві ополченці потім розповідали, що саме по дорозі у КраснодонВалєра отримав поранення.Кажуть, що у будинку Баклагова був підписаний сумнозвісний «Указ про повнумобілізацію чоловіків ЛНР віком 18-60 років».

Ще з травня Баклагов почав займатися розквартируванням російськихвійськових у Краснодоні, Суходольську та Молодогвардійську, паралельноорганізовуючи схрони для російської техніки. У липні, хлібом-сіллю, разом зісвоєю коханкою Іриною, зустрічав роту сербських бойовиків, що прибули на помічв «ЛНР». По приїзду кожної з ворожих диверсійних груп, Баклагов разом змісцевими поліцаями підбирали для бойовиків легкову техніку по базі місцевогоДАЇ, після чого мєнти разом з російськими найманцями, робили рейди і вилучалиавтомобілі у мирних громадян…

З довоєнного:

За 12 років керування містом і районом (меру Краснодонаюридично і фінансово підпорядковані всі містечка та села р-ну) йому вдалосяпозбутися абсолютно всього українського в межах територіі свого правління. Надень шахтаря і день міста він зазвичай запрошував группу «Бутирка», СлавуМедяника,  «Фристайл» и т.п.

У 2003 Баклагов доклав чималих зусиль, щоб у Суходольську почаласяепідемія Гепатита А. Тоді  бюджетні кошти, що направлялися наводозниження кварталу Комарова м.Суходольська він перенаправив на благоустрій Краснодона. Результатом епідеміїстали декілька смертей і тисячи хворих гепатитом  мешканців Суходольська. Взагалі-тоулюблений бізнес мера Краснодона - благоустрій (зокрема зелені насадження, клумбиквітів - рентабельність 90%). Колись, про його сьогоднішні і минулі злочинихтось з місцевих обов’язково напише книгу, тому що такої руїни як є вагломерації Краснодону, ви не знайдете в жодному місті України.

Більше тижня тому  Баклагов виїхав з Краснодону до свого рідного російського Армавіру, де перебуваєі зараз. У декого з читачів може виникнути питання, чому його ніхто не затримав і навряд чи коли затримає? Підказкою до відповіді єдоля мера Луганська С.Кравченка, якого батальйон «Айдар» затримав 07.08.2014, апізніше був вимушений відпустити.  Впевнений, з Баклаговим нічого не станеться, навіть якщо він перебереться жити всвій будинок під Київом.

Поки Україна тимчасово не перейде на закони воєнного часу іне позбудеться всього зайвого і антиукраїнського нам не варто очікувати наперемогу і закінчення війни.

 

 

Останні записи