Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.02.2018, 15:26

Вирішити не можна забути. Гемодіаліз

Ексзаступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства

Ще в жовтні минулого року було прийнято та опубліковано звіт по гемодіалізу, а також прийняті рекомендації МОЗУ та Мінеку задля врегулювання всієї проблематики, яка стільки років поспіль існує на ринку витратних матеріалів для гемодіалізу.

Ще в жовтніминулого року було прийнято та опубліковано звіт по гемодіалізу, а такожприйняті рекомендації МОЗУ та Мінеку задля врегулювання всієї проблематики, якастільки років поспіль існує на ринку витратних матеріалів для гемодіалізу.

На сьогоднішнійдень результатів немає.

Немає.

Я постійно звертаюсьта направляю запити до Міністерства охорони здоров’я України та Мінеку, щоб дізнатись простан виконання рекомендацій та дочекатись, врешті решт, якогось вирішення: створитиелектронний  реєстр пацієнтів, визначитисьіз взаємозамінністю витратних матеріалів виробництва різних виробників, встановити медико-технічні вимоги, запровадити або медичну послугу, реімбурсацію або багато іншого, що можна зробити, щоб кожного року закупівлі витратних матеріалів не мали один ітой самий присмак.

Складно, коли  стикаєшся із проблемою, знаєш про її існування, пропонуєш шляхи вирішення, а вона продовжує своє життя без вирішення.

Із звітом можнаознайомитись за посиланням:

http://www.amc.gov.ua/amku/doccatalog/document?id=137831&schema=main

Із текстом наданихРекомендацій:

http://www.amc.gov.ua/amku/doccatalog/document?id=137600&schema=main

Останні записи